Bioderma linija krema, opis, efekti i osvrti

Alergija

Kreme Bioderma predstavljaju kozmetiku medicinske linije koja ima hipoalergenski sastav, koji je idealan za problematičnu kožu s trajnim osipima u obliku akni i akni. Tvrtka je razvila nekoliko učinkovitih proizvoda za njegu kože prikladnih za različite dobne kategorije.

Razvijene upute za marke

Tvrtka Bioderma svojim je kupcima predstavila nekoliko inovativnih serija za njegu kože, ovisno o tipu kože i dobnoj kategoriji kupaca. Glavne linije marke:

  1. Linija Atoderm namijenjena je za primjenu u suhoj koži s atopičnom manifestacijom. Sastav krema iz ove serije sadrži antialergijske sastojke i potiče stvaranje čiste i osjetljive kože na licu;
  2. Smjer ABSderma je idealan za dječju osjetljivu kožu sklonu alergijskim manifestacijama. Ova serija je djelotvorna za uporabu kod djece mlađe od 1 godine, budući da sastav pripravaka ne sadrži umjetne sastojke i sintetičke tvari;
  3. stvorena je serija cicabio krema za kožu koja zahtijeva brzi učinak zacjeljivanja, a kozmetika u ovoj kategoriji koristi se za pojavu bolnih akni ili akutnih upalnih akni;
  4. Korištenje linije fotoderma posebno je učinkovito tijekom ljeta, kada postoji potreba za zaštitom kože od izravnog sunčevog svjetla. Također, kozmetika se može koristiti tijekom sunčanja;
  5. Sebium linija krema namijenjena je za masnu ili kombiniranu kožu, koja zahtijeva maksimalnu kombinaciju vlage i uklanjanje masnog sjaja na licu. U isto vrijeme, terapijske kreme iz ove serije aktivno se bore protiv upale u obliku akni ili višestrukih akni na licu;
  6. Sensibio serija krema ima više terapijski smjer i koristi se za obnavljanje kože tijekom perioda upale seboreičnog dermatitisa, rosacee i drugih manifestacija osjetljive kože;
  7. Čvor predstavlja liniju proizvoda za njegu kose i vlasišta. Sastav lijekova nježno njeguje i jača kosu, a istovremeno pruža meku, elastičnu kožu na glavi;
  8. Hydro-bio kreme koriste se za suhu, dehidriranu kožu, koja zahtijeva maksimalnu hidrataciju i nježnu šetnju. Jedinstveni sastav ove kozmetike osigurava potrebna svojstva, što pozitivno utječe na stanice kože i doprinosi njihovom brzom oporavku.

Asortiman krema predstavljenih brendom

Gore navedeni smjerovi medicinske kozmetike Bioderma govore o širokom rasponu proizvoda. Stoga, za detaljno upoznavanje s rasponom treba posebno razmotriti kozmetiku iz svake serije.

Bioderma krema iz serije Atoderm za suhu i atipičnu kožu

Učinkovita krema Bioderma s razvojem atopijskog dermatitisa za cijelo tijelo. Prostrana ambalaža s dozatorom osigurava ekonomičnu potrošnju. Aktivni sastojci Bioderma kreme osiguravaju prirodnu zaštitu kože i istovremeno zadržavaju vlagu u stanicama, što pridonosi brzoj obnovi i pročišćavanju kože. Recenzije Bioderma kreme potvrđuju visoku učinkovitost. Raspon cijena se kreće od 3300 do 3500 rubalja.

Recenzije

Elena, Krasnaja Polyana

Već dugo koristim kremu za tijelo Bioderma, jer je moja koža sklona razvoju alergija i atipičnih osipa na tijelu. Ova kozmetika je vrlo pogodna za mene, a pakiranje traje u prosjeku 3-4 mjeseca. Želim napomenuti da cijena nije jako mala, ali ako je usporedimo s drugim sredstvima u manjoj količini, onda su troškovi sasvim opravdani. I što je najvažnije, koža ima zdrav, njegovan izgled bez akni i mitesera!

Krema Bioderma AVSderm intenzivna njega

Bioderma krema je posebna serija razvijena za novorođenčad i djecu s razvojem eritema stražnjice. Kozmetika Bioderma sadrži kompleks potrebnih komponenti koje doprinose stvaranju zaštitne barijere koja sprječava oštećenje kože kada je izložena izlučevinama.

Kombinacija glicerina, cinkovog oksida i pantenola ima antibakterijski ljekoviti učinak na osjetljivu dječju kožu i doprinosi njezinoj brzoj regeneraciji. Ovaj sastav Bioderma jamči gipoalergennost lijeka i punu usklađenost sa svim potrebnim uvjetima kvalitete. Cijena Bioderma kreme u prosjeku iznosi 1320–1350 rubalja.

Recenzije

Angelina, Rostov-na-Donu

Liječnik mi je preporučio ovu kremu nakon što je bebi dijagnosticiran atopijski dermatitis. To je prilično ozbiljna bolest i beba stalno ima iritacije i piling na tijelu, osobito u području stražnjice. Počela sam koristiti lijek prije spavanja, a ujutro je sva crvenila počela nestajati. A tjedan dana kasnije, koža je očišćena i stekla prirodan zdrav izgled. Vrlo učinkovita i sigurna krema savršena je za bebe. Savjetujem svima!

Krema Bioderma Tsikabio s ekstraktom arnike

Značajka Bioderm kreme je upotreba proizvoda u prisutnosti edema, manjih hematoma i modrica nakon estetske kirurgije. Kombinacija komponenti Arnica, Apigenin, cinkov oksid, glicerin osigurava visoku hidrataciju i zaštitu oštećene kože.

Bioderma krema je prikladna za sve dobne kategorije i tipove kože te je učinkovita za trajne osipe, akne i akne. Nakon kratkog tretmana, koža dobiva prirodni sjaj i zdrav izgled. Cijena Bioderma kreme kreće se od 1.160-1.200 rubalja.

Recenzije

Maria, St. Petersburg

Krem koristim za svakodnevnu primjenu i vrlo sam zadovoljan rezultatima! U isto vrijeme, kad sam imala malu natečenost na obrazu, alat se dobro nosio s tim problemom. Za moju kožu to je jednostavno idealna opcija, jer je sastav preparata potpuno prirodan, a cijev traje jako dugo! Cijena je prosječna, ali takva sredstva ne mogu biti jeftina. Preporučujem svima koji imaju problematičnu kožu sklonu iritaciji!

Temelj Bioderma FotodermMAXSPF50 +

Tonski alat sadrži kompleks prirodnih sastojaka koji pridonose zaštiti lica od izlaganja sunčevoj svjetlosti. Istodobno, krema jamči potpunu jednoličnu pokrivenost bez nedostataka i drugih oštećenja kože. Lijek se lako apsorbira u kožu i vlaži što je više moguće.

Prilikom nanošenja kreme na kožu nastaje neka vrsta zaštitnog filma koji sprječava razvoj alergija i drugih upala nakon izlaganja ultraljubičastom zračenju. Kozmetika ima ugodnu nijansu lagano smeđe i prozračne strukture mješavine. Cijena 1500-1550 rubalja.

Recenzije

Svetlana, Krasnodar

Imam vrlo problematičnu kožu i koristim Bioderma kozmetiku. Prije letenja stekla sam temelj s maksimalnom zaštitom kože od sunčevih zraka. Alat jedinstveno spaja ljekovita svojstva u kompleksu s dobrim premazom! Što još volim, da se nakon nanošenja ne osjeća zategnutost kože i osjećaj maske Koža diše i istodobno ispada lijep, jednak ton! Samo dar za problematičnu kožu i maksimalnu sigurnost!

Voda za čišćenje Bioderma Sebium

Micelarna voda za problematičnu kožu s učinkom sigurnog čišćenja bez sadržaja alkohola. Aktivna kombinacija komponenti Fluidactiva, cinkov glukonat, bakar sulfat, ester masne kiseline djeluje protuupalno blago na kožu.

Jedinstvenost kozmetike leži u nedostatku parabena, umjetnih aroma i hipoalergenskoj zaštiti kože. Lijek je tražen među kupcima i ima visoke ocjene. Prosječna cijena je 1600–1650 rubalja.

Recenzije

Irina, Kaluga

Dugo sam tragao za prikladnim sredstvom za čišćenje, a savjetovali su me i za micelarnu vodu Bioderma Sebium. Kupio sam prvi paket i počeo ga koristiti. Volio sam blagi učinak na kožu lica. Nakon nanošenja osjećaju se svježina, vlaga i ugodni osjećaji. Sada stalno koristim tonik!

Krema Bioderma Sensibio DS +

Učinkovita kozmetika za seborični dermatitis, rosacea. Krema se koristi za masnu, problematičnu kožu u svim dobnim kategorijama. U ovom slučaju, lijek ima antifungalni učinak i nakon primjene brzo uklanja znakove upale na licu.

Krema ne sadrži parabene ili sintetske arome. Prisutnost hipoalergenih komponenata sprječava razvoj alergija u odraslih i djece. Prosječna cijena je između 1150 i 1200 rubalja.

Recenzije

Nadia, Kursk

S kožom sklonom alergijama s vrlo niskom zaštitnom barijerom, pokupila sam dobru kremu terapijske linije Bioderma, koja, kada se nanese, brzo eliminira sve iritacije i ljuštenja. Nakon uobičajenih krema, koža na obrazima počinje svrbjeti i postaje crvena. A kada se koristi ova kozmetika nema negativnih manifestacija. Sastav bez štetnih tvari na bazi prirodnih sastojaka, što je vrlo dobro! Nakon 3 mjeseca uporabe, koža mi je upravo zaživjela i izgledala je zdravo. Cijena je u skladu s kvalitetom!

Šampon Bioderma Node DS +

Šampon nježno djeluje na kožu glave i kose. Učinkovit u prisutnosti trajne iritacije i peruti na glavi. Koristeći inovativnu formulu, aktivni sastojci sastava mogu spriječiti razvoj mikroflore i žlijezda lojnica, što pridonosi pojavi peruti i upalama.

Lijek ima veliki broj pozitivnih recenzija i mnogi potvrđuju njegovu visoku hipoalergensku sposobnost eliminiranja alergijskih manifestacija. U isto vrijeme, kosa postaje jača, dobiva zdrav i njegovan izgled. Šampon obavlja nekoliko funkcija i istovremeno je ljekoviti kozmetički proizvod visokog stupnja učinkovitosti. Prosječna cijena je 1400-1450 rubalja.

Recenzije

Tatyana, Evpatoria

Nedavno sam počeo primjećivati ​​da imam male ljuskaste iritacije na glavi i, budući da ih nije bilo dugo, odlučio sam promijeniti šampon. Ali drugi lijek nije pomogao, a glava je počela stalno svrbjeti i, štoviše, pojavio se perut! Liječnik mi je savjetovao da kupim šampon marke Bioderma iz serije Naudet. Kupio sam lijek i počeo ga koristiti! Nakon dva tjedna primjetna su poboljšanja i upala na glavi je postupno nestala. Vrlo dobar lijek za alergijske manifestacije za obnovu kose!

Mlijeko za čišćenje Bioderma Hydrabio Laktovoda

Mlijeko Bioderma je linija terapijskih smjernica za maksimalnu hidrataciju.Kombinacija mlijeka za čišćenje i potrebne količine vode daje glavni učinak lijeka. Kozmetika je prvenstveno namijenjena suhoj, kombiniranoj koži.

Alat sadrži poseban kompleks Aquageneum s korištenjem tekućih kristala koji potiču hidrataciju i prirodnu zaštitu kože od djelovanja alergena i komedona, dok se mlijeko nježno brine io koži oko očiju. Alat se nanosi na kožu pomoću pamučnog diska i ispire šminku. Prosječna cijena je 1400-1450 rubalja.

Recenzije

Lyudmila, Vorkuta

Imam suhu kožu i stalno se borim s upalom na licu. Vrlo dugo sam skupio proizvode za njegu i usredotočio se na Bioderma kozmetiku. Budući da moja problematična koža treba maksimalni stupanj zaštite. Osobito volim mlijeko, čisteći Hydrabio s hidratantnim učinkom. Vrlo se dobro upija u kožu i istovremeno nježno čisti gornji sloj epidermisa. Nakon nanošenja na lice, svježina se osjeća tijekom cijelog dana, a nema osjećaja suhoće! Moje preporuke o kozmetici su samo najbolje!

Marka Bioderma predstavlja kozmetiku terapijskog smjera visoke učinkovitosti, koja u potpunosti zadovoljava sve potrebne standarde kvalitete. Proučavanje pregleda na predstavljenom asortimanu kozmetike govori o stvarnoj učinkovitosti lijekova. Među širokim izborom raznih krema, šampona, tonika, možete odabrati set proizvoda za njegu lica i tijela! Možete ostaviti svoje komentare o tvrtki Bioderma, bit će korisna i drugim korisnicima stranice!

Bioderma Tsikabio krema

Koža lica i tijela, oštećena kirurškim ili dermatološkim postupcima.

Obnovljena, glatka i meka koža. Nema nelagode, iritacije.

nekretnine

Krema Bioderma Cicabio (Bioderma Tsikabio krema) za sve tipove kože lica i tijela.

Krema Bioderma Cicabio posebno je dizajnirana za njegu nadražene, oštećene kože. Sadrži patentirani kompleks Antalgicin® koji odmah uklanja nelagodu zbog zategnutosti, ublažava iritaciju i upalu te sprječava grebanje. Jedinstvena tekstura "prozračnog obloga" i antibakterijskog kompleksa osiguravaju zaštitu od sekundarne infekcije. Sastojci sa snažnim regenerirajućim učinkom ubrzavaju zacjeljivanje oštećenja.

  • kombinacija azijskog centele, resveratrola i bakra sprečava razvoj upale, stimulira regeneraciju epitela kože;
  • glicerin omekšava i vlaži kožu dugo vremena;
  • cink sulfat ublažava svrbež, pokazuje antibakterijska svojstva;
  • manitol i ksilitol poboljšavaju hidrobalans kože;
  • kapril / trigliceridi jačaju epidermalnu barijeru.

Korištenjem Biderma Zicabio kreme, čak i vrlo suha područja kože postat će mekana i elastična, a učinci agresivnih kozmetičkih zahvata brzo će nestati, šavovi će se zacijeliti nakon mikrokirurgije.

Profesionalni kozmetičari online trgovine Perfecti reći će vam kako pravilno koristiti Bioderma Tsikabio Cream. Ovaj proizvod i ostale proizvode iz kataloga možete naručiti na stranicama jednim klikom, s isporukom na bilo koju lokaciju u Rusiji i zemljama ZND-a!

  • bez boja
  • bez mirisa
  • hypoallergenic

Način uporabe

Nanositi na suhu, čistu kožu debelim slojem 2 puta dnevno do potpunog izlječenja.
Nemojte nanositi na sluznicu, ozlijediti i krvariti.

Umirujući balzam za popravak "Tsikabio" Bioderma Cicabio Izolirajuća umirujuća krema za popravak

Aqua (voda), glicerin, mineralno ulje (paraffinum Liquidum) kaprilni / kaprinski triglicerid, fruktooligosaharida, poligliceril-4 diizostearat / Polyhydroxystearate / sebakat, propandiol, ksilitol, cink stearat, natrij citrat, butilen glikol, Capryloyl glicin, manitol, ramnoza, Laminaria Ochroleuca ekstrakt, bakar sulfat, cink sulfat, natrijev hijaluronat, vitis vinifera (grožđe) ekstrakt vina, laureth-3, asiaticoside, azijske kiseline, madecassic kiselina, hidroksietilceluloza, acetil dipeptid

Recenzije

Minimalni trošak, izvrsna ušteda SOS-sredstava nakon pilinga.

Specifičan miris, mali vijek trajanja nakon raspakiranja.

Tip kože: Kombinirana, osjetljiva, sklona dehidraciji

Krem koristim kao sredstvo za obnavljanje kože nakon pilinga, kao i za vrijeme pogoršanja atopijskog dermatitisa. Nanesite na lice i tijelo. Krema je vrlo tekuća, brzo se raspoređuje po koži, protok je minimalan. Ima lagani miris, za mene je neugodan. Ali mast je mast, ne koristim je svaki dan, možete osjetiti miris. Krema ima razdoblje uporabe nakon otvaranja samo 6 mjeseci, većina ostaje neiskorištena, nažalost. Volumen od 40 ml bio bi dovoljan najmanje godinu dana, tako da je potrebno malo. Mast je vrlo dobra u liječenju kože usana nakon herpetičke infekcije, savršeno liječi manje rane, na primjer, grebanje nestaje brže, kora se brže omekša i nestaje, ožiljci su manje vidljivi. Kada dermatitis postane akutan, krema postaje spasenje. Smanjuje ljuštenje, crvenilo, ublažava svrbež. Savršeno za cijelu obitelj da se brine za male incidente na koži koji ne zahtijevaju ozbiljan tretman.

Osvrti Bioderma cicabio krema

Djevojke, netko je koristio Biododerm krem ​​Tsikabio? U ljubičastoj kutiji. Kako ste?
Danas sam kupio u očaju, jer je koža nerazumljivo uzburkana, dodao sam, podigao je, sada mi je cijelo lice u nekim ranama i ranama, na nekim mjestima prištićima, a gotovo sve iritirano. Pantenolna krema, s kojom sam prije uspješno riješila sve te probleme, počela je iritirati kožu (čak i ruke me svrbe, to se nikada nije dogodilo). Odlučio sam probati ovu kremu kao SOS-lijek. Istina, u opisu se čak navodi i za ozbiljnije probleme.

A ipak, u čast petka - razgovarajte sa mnom o vitaminu C u kozmetici? Empirijski sam saznao da me kozulinski proizvod s deklariranim vitaminom C ne uklapa kategorično: ili je to alergija ili je to neka vrsta individualne netolerancije.
Što on radi? Uglavnom znam o antioksidativnim svojstvima, ali kao dio krema, siguran sam da utječe na nešto drugo. Što općenito gubim i kako se to može zamijeniti, na primjer? (ja sam, radije, iz radoznalosti).

Starost 34, ali ću staviti oznaku s marginom, koža khm je drugačija, čini se da je normalna, ali u posljednje vrijeme postoji neka osjetljiva, lagana dehidracija. Povremeno se pojavljuju pojedinačni upalni elementi.

Pa, ja tako duboko ne kopam, obično na paketu je ravno "s vitaminom C".

iz potonjeg, šteta je, ali čini se da je Kiels bio alergičan na BB kremu s navedenim vit.S. I ja sam ga želio ispraviti. I da, akcija na njihovim web stranicama je slična, kao što opisujete. Nije prikladno. A on nije prvi. I imam osjetljivu kuperozu, i da turgor i boja ne bi povrijedili, i općenito.

Osvrti Bioderma cicabio krema

SOLGAR 100% prirodni dodaci prehrani Premium

Vratite okus prirodnog čaja!

KATEGORIJE

POPULARNI BRENDOVI

POPULARNA ROBA

KATEGORIJE

POPULARNI BRENDOVI

zanimljivo

Ergonomija i ekologija s RADIUS četkicama za zube

Upoznajte jedinstveni set za intenzivno izbjeljivanje!

KATEGORIJE

POPULARNI BRENDOVI

POPULARNA ROBA

KATEGORIJE

POPULARNI BRENDOVI

zanimljivo

Avene - zaštita od sunca za najosjetljiviju kožu

KATEGORIJE

POPULARNI BRENDOVI

zanimljivo

Upoznajte kozmetiku hardvera WELSS!

Liječenje tretmana lica i tijela pomoću uređaja Gezatone

KATEGORIJE

POPULARNI BRENDOVI

zanimljivo

Sigurna i učinkovita briga za vas i vaše dijete

Uriage - briga za osjetljivu kožu beba i mališana

Marke - A

POPULARNA ROBA

zanimljivo

YSTHEAL - njegu kože nakon 25 godina

Brandovi - B

Marke-C

Marke- D

Marke- E

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Elancyl Slim Design - glatka, elastična i zategnuta koža

Brandovi - F

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Filorga Hydra-Hyal - hidratizirana, izglađena koža blista s mladima!

Marke- G

POPULARNA ROBA

zanimljivo

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i visokih biotehnoloških proizvoda

Marke - H

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Vodeći laboratorij profesionalne kozmetike u Izraelu

Brandovi - I

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pozdravite svoje nove pomoćnike - revolucionarne spiralne elastične trake - narukvice za kosu

Brandovi - J

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pokušajte vrhunske japanske maske za tkanine.

Johnny's Chop Shop je elegantna kozmetička linija za dečke koji žele izgledati sjajno!

Marke- K

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Biljna energija za ljepotu kose

Marke- L

Marke- M

Marke- N

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Nuxe - optimalna kombinacija prirodnih komponenti, učinkovitih tehnologija i luksuznih tekstura.

Dermatokozmetika za njegu i kombinirano liječenje masne i mladenačke problematične kože

Brandovi-O

POPULARNA ROBA

Brandovi - P

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Balzami za suhe, napukle i iritirane usne i kožu

Brandovi Q

POPULARNA ROBA

Marke- R

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Revolucija u svijetu šampona - kvalitativno novi sastav u high-tech vakuum pakiranju

Marke-S

Marke- T

POPULARNA ROBA

zanimljivo

TONY MOLY je zdjela ispunjena stilom i ljepotom.

Pouzdani dermo-kozmetički proizvodi za njegu kože novorođenčadi, djece i odraslih

Brandovi - U

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Uriage - Hyseac - vaš idealan tretman za problematičnu kožu 01.11.2017

Marke - V-Z

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Weleda balzami za usne vlaže vaše usne sjajnim prirodnim ljepotama!

Jačanje učinka protiv znakova starenja

Brandovi AZ

Robne marke 0 do 9

POPULARNA ROBA

  1. Recenzije
RECENZIJE
ZDRAVSTVENI CENTAR ZA KOŽU
Recenzije ljekarničke kozmetike
Bioderma cicabio

Julia Popova Moskva | 20.06.2017

Losion Cicabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Zaključak: Dobar alat za liječenje posjekotina, ogrebotina, kao i poboljšanje stanja vrlo suhe kože na laktovima, koja se prije nije mogla liječiti. To je tekuća smeđa voda. Ako se koristi samo u lokalnim područjima, protok će biti mali. Pronalaženje za one koji pate od kožnih bolesti ili imaju posjekotine, ogrebotine na rukama ili nogama. Za brzo zacjeljivanje još nisam srela bolji lijek.

Malysheva Valeria Chelyabinsk | 05/05/2017 |

Krema Tsikabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Zaključak: Krem žućkastosive boje. Dobro se apsorbira i formira film na koži. Omekšava više nego vlaži - koža nakon što je vrlo mekana. Kada se isperete, osjetite ljepljivi sloj. tj krema ima zaštitni učinak. Koristim ovu kremu za oči - koža je meka i čini se da je nakon toga izglađena.

Tatyana Moscow | 12.01.2017

Losion Cicabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Zaključak: Sada je moguće usporediti dva sredstva - cicabio iz Bioderma i njegov ekvivalent u Aveneu. A drugi u ovom slučaju gubi.
Bioderma red nije prvi put, zone koriste drugu liniju. Ovaj je proizvod bio ugodno iznenađen: nakon osipa uklonjen je ostatak svraba, što je odmah ublažilo bol iz opeklina i sušenog žita. Općenito, nekoliko tjedana mi se ne sviđa. Preporučujem da se u kući prve pomoći - ne da postoji čak i kozmetička torba. 5!

Tatyana Moscow | 21.12.2016

Losion Cicabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Zaključak: Neophodan alat i prva pomoć za rezanje, opekotine i ogrebotine. Za razliku od jeftinih kolega iz ljekarne, Zicabio se trenutno steže. Uz gadan "papir" izrezati prst kopati na poslu satima! Do večeri, sve podzatyanulo

Urusova Natalia Noginsk | 07/06/2016 |

Losion Cicabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Učinkovitost, ocjena 5

izvrsno na vlažnim područjima s atopijskim dermatitisom, grebanjem, vrlo dobro liječi, suši i ne dopušta razmnožavanje bakterija, ne dopuštajući sekundarnu infekciju

Ocjena teksture 5

tekuće sive vode

Profitabilnost / rashodi, ocjena 5

jer ovaj losion podrazumijeva uporabu prema indikacijama, a ne svakodnevnu njegu, jednostavno je iznimno ekonomičan

Zaključci: koristimo ga s radošću, jer će kraj naručiti više

VOLCHKOVA VALENTINA VLADIMIROVNA svjetlo | 26.03.2016 |

Krema Tsikabio 100 ml (Bioderma, Cicabio)

Učinkovitost, ocjena 5

Vrlo dobra ljekovita krema. Neophodna je za aktivnu djecu koja često dobiju ogrebotine i ogrebotine.

Ocjena teksture 5

Debela krema, sivkaste boje. Kada se nanese na ranu ili abraziju ne stisnuti

Profitabilnost / rashodi, ocjena 5

Zaključak: Krema je dobra, svidjela mi se. Pojedinačna minus-cijena. Postoje jeftiniji analozi

Skryabina Irina Moskva | 24.01.2016 |

Krema Tsikabio 100 ml (Bioderma, Cicabio)

Učinkovitost, ocjena 5

Dermatolog mi je prepisao kremu, koristio je dugo vremena da obnovi oštećenu kožu na licu. Za mene je krema došla savršeno, polako ali sigurno i nježno se nosi sa svojim zadatkom.

Ocjena teksture 4

Tekstura kreme je umjereno gusta, miris nije oštar, ali nije ugodan. Ne uklapa se ispod šminke, vrlo je teško nanijeti prah. Ne upija se brzo na licu i ako usporite s aplikacijom, počinje se vrtjeti. Morao sam očistiti višak ubrusom i jako dugo nanositi šminku. No, zimi se dobro nosi sa zaštitom od smrzavanja, ali je bolje odabrati drugu kremu za tu svrhu.

Profitabilnost / rashodi, ocjena 5

Vrlo ekonomično. Koristim ga 6 mjeseci svaki dan dok se ne završi.

Zaključak: Izvrsna krema za regeneraciju oštećene kože, bolje je koristiti prije spavanja. Nije pogodan za šminku.

Catherine Moskva | 30.11.2015

Krema Tsikabio 100 ml (Bioderma, Cicabio)

Učinkovitost, ocjena 5

Patim od ekcema u rukama - pukotina, svrbeža, a kao rezultat toga - češljanja kože. Krema - pravi spasitelj! Pa liječi kožu i trenutak olakšava svrab.

Ocjena teksture 5

Vrlo neobična smeđa boja kreme. Miris je također specifičan, mala gljiva :) Brzo se upija, ne masna.

Profitabilnost / rashodi, ocjena 5

Profitabilnost na 5+! Vrlo ugodna krema za ispiranje.

Zaključak: Krem spasitelj za problematičnu kožu, uključujući i kožne bolesti, a pogodan je i za njegu tetovaža.

zagartdinova lera Habarovsk | 29.11.2015 |

Krema Tsikabio 100 ml (Bioderma, Cicabio)

Učinkovitost, ocjena 5

Dobra krema, za nošenje akni, na nadraženoj koži, koristim je i za dijete. Općenito, mrzim sve što je moguće. Krema odgovara.

Ocjena teksture 5

Zhirnenkaya tekstura, nakon nekog vremena, taj osjećaj prolazi. Ugodan za korištenje

Profitabilnost / rashodi, ocjena 5

Zaključak: Velika krema. Ova serija ima losion, više mi se sviđa. Općenito ću ih izmjenjivati

Inna Moskva | 07/09/2015 |

Losion Cicabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Učinkovitost, ocjena 5

Izvrstan alat! Loše sam izgorjela dok sam kuhala, odmah je došlo do opekotina, bol, primijenio sam lijek, nakon nekoliko sati nisam isprala nikakav trag! Također stavite rane i posjekotine, jako brzo zacjeljuje! Ali kao liječenje dermatitisa uopće nije pomoglo.

Ocjena teksture 5

Tekući sivi losion se suši za minutu

Profitabilnost / rashodi, ocjena 5

Vrlo ekonomično, koristio sam sondu nekoliko puta i ostavio dosta.

Zaključak: Izvrstan alat! Pomaže liječiti opekotine i posjekotine, kako će se završiti kupnja proizvoda.

Losion Cicabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Učinkovitost, ocjena 5

Kupljen za mamu za liječenje ekcema

Ocjena teksture 5

Bijela tekućina, koja se suši uslijed sadržaja cinka u suhoj kredastoj konzistenciji

Profitabilnost / rashodi, ocjena 5

Dovoljno dugo

Zaključak: Ekzemu nije izliječio, ali mislim da je prikladan za liječenje iritacija djece jer se dobro suši

Olga Tomsk | 27.06.2015 |

Krema Tsikabio 100 ml (Bioderma, Cicabio)

Učinkovitost, ocjena 5

Krema TsIKABIO idealna je za kožu nakon sunčanja. Ako ste nehotice "spalili" na suncu, onda se krema na "Ura" nosi s ovim problemom. Brzo obnavlja kožu, uklanja osjećaj topline i boli.

Ocjena teksture 5

Siva, s blagim mirisom bakra. Tekstura je više losion nego krema. Prilično debela, lako se upija.

Profitabilnost / rashodi, ocjena 5

Kupio sam cijev od 100 ml. Pa sooo ekonomičnu potrošnju. Dovoljno dugo.

Zaključak: Ljeti je na odmoru nezaobilazan proizvod iu svakodnevnom životu. Preporučujem ga svima.

Osvrti Bioderma cicabio krema

Vratite do 30% kupnji u online trgovinama => Saznajte više

Početna »Bioderma Cicabio Arnica + krema Bioderma Tsikabio Arnica + regenerirajuća krema protiv modrica i edema 40 ml t

Detaljne upute možete pročitati OVDJE!

Služi za prevenciju i uklanjanje hematoma, natečenost, nakon dermatoloških i kirurških zahvata, obnovu boje kože nakon manjih ozljeda.

Način uporabe:

Nanesite 1-2 puta dnevno na suhu, čistu kožu do zacjeljivanja. Ne koristiti na sluznicama, otvorenim ranama. Trudnice se mogu prijaviti prema preporuci liječnika.

učinak:

Krema sadrži ekstrakt Arnika montana i Apigenin flavon koji pomažu u ublažavanju otoka i upale. Cink smanjuje aktivnost tvari koje podupiru procese upale. Glicerin vlaži kožu.
Ne sadrži alkohol, brzo se upija. Za lice i tijelo Za odrasle i djecu. Bez mirisa i boja.

sastojci:

Voda, PPG-15 stearil eter, heksil, stearet-2, natrijev laktat, steareth-21, stearinska kiselina, cetearil alkohol, dimetikon, glicerin, PEG-30, dipoligidroksistearat, tokoferil acetat, ksantan, benzojeva kiselina, fenoksietanol, propilprabililfenilfenil, benzojeva kiselina, fenoksietanol, propilpubililfenil, ksantan paraben, metil paraben, etil paraben, miris.

BIODERMA Cicabio Zicabio
Zacjeljivanje kože

Glavna funkcija kože je barijera, tj. Štiti tijelo od negativnih učinaka okoliša.

U slučajevima kada je oštećena, koža postaje propusna za vanjske agense (kemijske, fizičke i bakterijske), što pak usporava proces zacjeljivanja.

Za brzo zacjeljivanje oštećene / nadražene kože, Laboratorij Bioderma razvio je i patentirao kompleks aktivnih sastojaka Antalgicin ®, uključujući biljne anti-sidante, bakrene ione, koji imaju antimikrobno djelovanje, ubrzavajući procese obnove kože u svim fazama njegovog liječenja.

Povrijeđena koža sa suzama

CICABIO CREME TsIKABIO revitalizirajuća umirujuća krema 100ml

Restorativna njega kože lica i tijela.
Uklanja modrice i otekline.
Može se koristiti prije i nakon estetskih zahvata.

akcija:
Osim prirodnog i učinkovitog smanjenja nadutosti, Tsikabio Arnica + brzo uklanja osjećaj nelagode, zahvaljujući prisutnosti Antalgicina, inovativne komponente Bioderma.

Ekskluzivna formula uključuje:
Ekstrakt Arnice i Apigenina, koji pridonose brzom smanjenju otekline i crvenila.
Cink sa zdravim učinkom.
Glicerin, koji osigurava hidrataciju kože.
Bogata tekstura bez alkohola omogućuje da se proizvod brzo upije, čime se osigurava optimalna udobnost.
Izvrsna prenosivost.

Način uporabe:
nanesite na kožu mekim masažnim pokretima 1-2 puta dnevno do potpunog oporavka.

U slučaju preosjetljivosti na arnicu, nemojte ga koristiti u području očne konture, na sluznicama i otvorenim ranama.

Ne koristiti kod djece i novorođenčadi.
Trudna na savjet liječnika.

sastojci:
Voda, PPG-15 stearil eter, heksil laurat, steareth-2, natrij laktat, steareth-21, stearinska kiselina, cetearil alkohol, dimetikon, glicerin, PEG-30 dipolyhydroxystearate, tokoferil acetat, ksantan, benzojeva kiselina, fenoksietanol, propilparaben, butilparaben, metilparaben, etilparaben, miris.

Proizvedeno u Francuskoj.

Indikacije za uporabu:
Za posebnu njegu nakon dermatoloških ili kirurških zahvata. Može se nanositi na lice i tijelo. Za odrasle, djecu i bebe. Nije namijenjen za uporabu na sluznicama i otvorenim krvarenjima.

Značajke:
Djeluje na svakoj fazi biološkog procesa rekonstrukcije epidermisa, zbog sinergije resveratrola i bakra. To ograničava rizik od hiperpigmentacije nakon operacije (smeđe pjege), zahvaljujući regulaciji bioloških mehanizama i najvećoj zaštiti od sunca.
Hidratantna tekstura, nije masna i nije ljepljiva, njegu 2 u 1. Obnavlja oštećenu kožu, štiti od UV zračenja.
Nekamedogenny. Foto stabilan. Otporan na vodu. Bezbojna.

Način uporabe:
Nanesite na oštećeno područje 2-3 puta na dan dok se koža potpuno ne obnovi.

Sastav cicabio kreme:
Aqua, glicerin, etilheksil palmitat, fruktooligosaharidi, cinkov oksid, oktildekanol, butilen glikol; Azijska kiselina, Madecassic Acid, C13-14 izoparafin, oktildodecil ksilozid, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, kaprilni / kaprični triglicerid, Laureth-7, Laureth-3, hidroksietilceluloza, acetil dipeptid-1 Cetil estar.

Proizvedeno u Francuskoj.

Plakanje oštećenja kože: nabori s tendencijom maceracije, suze površine.

akcija:
Cicabio losion s efektom sušenja utječe na svaki korak oporavka epidermisa, potičući regeneraciju kože. Kombinacija talka i silicija apsorbira vlagu. Antibakterijski kompleks štiti oštećenu površinu.
Antalgicin, inovacija Bioderma, brzo eliminira osjećaj nelagode i smanjuje vjerojatnost grebanja. Kombinacija resveratrola i bakra pomaže u vraćanju kože.
DAF-ov ekskluzivni patent smanjuje osjetljivost kože. Vraća i umiruje oštećenu površinu. Izvrsna prenosivost. Ne sadrži boje: sastojci proizvoda pružaju prirodni bež ton. Hypoallergenic.

Način uporabe:
Bočicu protresti prije uporabe. Otvorite pečat. Za otvaranje i zatvaranje bočice okrenite čep. Nakon čišćenja nanesite sterilnom krpom ili kanilom. Nanesite 2 puta dnevno do potpunog oporavka kože.

Sastav losiona Tsikabio:
Voda (Aqua), fruktooligosaharidi, cinkov oksid, silikat, butilen glikol, litij-magnezijev natrijev silikat, manitol, ksilitol, ramnoza, ekstrakt laminarije oholuke, cink sulfat, bakar sulfat, viti Vinifera (grožđe), Asiiteys, I, I, I, I, I, I, I, I, I. Kiselina, natrijev hijaluronat, kaprilni / kaprični triglicerid, laureth-3, hidroksietilceluloza, acetil dipeptid-1 cetil estar, limunska kiselina.

Osvrti Bioderma cicabio krema

Pomaže, ali jako loše, ne vrijedi apsolutno

Br. 11263 | 08/02/13 10:52 AM | Oleg

rr d / gutanje 15tys.me / ml 10 ml

Kape 10000ED №20

  • AVTOZAVODSKAYA Avtozavodskaya ul., 8
  • ZRAČNA LUKA Ulica Chernyakhovsky, 4
  • BABUSHKINSKAYA st. Menzhinsky, 32
  • BABUSHKINSKAYA-2 Jaroslavljska autocesta, 69
  • BIBIREVO Konenkova, d. 5A
  • BRATISLAVSKAYA Bratislavska ulica, 6
  • Ulica Bulevara Rokosovskog. Borba, d. 17, b.1
  • Kurkino str. Vorotynskaya, d.18
  • Lyubertsy st. Poštanski ured 3, 53 a
  • Marina Bataysky pr-d, 63
  • Microdistrict SKODNYa Kirova str.3, str
  • MITIŠI st. Seleznev, 33
  • Novokosino br. Saltykovskaya, 45
  • Odintsovo mn Nova Trekhgorka, st. Kutuzovskaya, 9
  • PEROV ul. Vladimirskaya 3, 27
  • PETROVSKO-RAZUMOVSKAYA Autocesta Korovinskoe, 19
  • ILYICH POVRŠINA Volochaevskaya ulica, 12 A, str
  • Ulica Praga Kirovograd, vl. 22-G
  • Putovanje Reutovim vrtom d.1
  • STANICA RIJEKE Leningradskoye shosse, 112, str. 3
  • RIJANSKI AVENIJ Ryazansky Prospect, 75, br
  • SELIGERSKAYA Dmitrovskoe shosse, d.98
  • TEXTILE Volgogradsky pr., 63
  • TULA Bolshaya Tulskaya ul., D.2
  • SVEUČILIŠTE Lenjinski prospekt, 74
  • KHIMKI avenija Melnikova, d. 2-b
  • KHIMKI 2. st. Rodionova d
  • AVIOMOTORNAYA st. 2-Kabelnaâ, 2, str
  • AVIOMOTORNAYA-2 2. Kabelska ul., 2, str.37

© 2004 KONTRAKTPHARM doo Sva prava pridržana.

Zabranjeno je korištenje materijala i grafike s web-mjesta bez pristanka uprave.

Upozorenje! Informacije na ovim stranicama nisu osnova za samoliječenje.

Prije uporabe lijeka treba konzultirati liječnika.

Apoteka Online, usluga dostave lijekova, Online Pharmacy Duty Pharmacy

Bioderma krema

Sadržaj [sakrij]

Bioderma kreme su niz jedinstvenih proizvoda koji pokrivaju širok raspon problema s kožom i pomažu u uklanjanju tih nedostataka. Tvrtka proizvodi medicinsku kozmetiku, koja je usmjerena na zbrinjavanje bilo koje vrste kože i podijeljena je u tri glavne faze njege. Čišćenje, osnovna i posebna njega je ono što epidermu treba za normalno funkcioniranje, zdravlje i ljepotu. Na primjeru pojedinih proizvoda prikazat ćemo značajke kozmetičkih proizvoda Bioderma.

Prednosti Bioderma Cosmetics

Proizvodi tvrtke imaju brojne prednosti i pozitivna svojstva:

  • Ima hipoalergijske osobine;
  • Pruža potpunu njegu kože;
  • Koristi naprednu tehnologiju i inovacije;
  • Pruža njegu za svaku vrstu kože;
  • Popularan je među dermatolozima;
  • Učinkovito u kombinaciji s lijekovima;
  • Ne izaziva iritaciju, dobro se podnosi;
  • Postoje mnoge razine kontrole kvalitete i istraživanja;
  • Pogodno za različite dobne kategorije;
  • Postoji linija namijenjena dječjoj koži.

Atoderm - za suhu kožu

Kreme Atoderm Bioderma su poznate mnogima i jedna su od najpopularnijih serija ove marke. Te su kozmetike namijenjene za njegu suhog epidermisa. Oni uzimaju u obzir sve značajke suhog epidermisa, kao i uklanjaju simptome i nelagodu. Osim toga, linija će biti učinkovita u atopičnom dermatitisu i drugim kožnim bolestima koje prati dehidracija i skaliranje. Korištenje ovih alata u kompleksu pomoći će smanjiti dozu kortikosteroidnih lijekova, vratiti zaštitne funkcije epidermisa i spriječiti ponavljanje bolesti.

Atoderm gel za tuširanje

  • Pruža sigurno čišćenje kože;
  • Preporučuje se za atopijski dermatitis;
  • Ima hipoalergijska svojstva;
  • Ne sadrži sapun koji suši epidermu;
  • Može se koristiti za odrasle i djecu;
  • Smiruje kožu i uklanja osjećaj zategnutosti.

Atoderm krema Bioderma

  • Vlaži i štiti suhu i osjetljivu kožu;
  • Preporučuje se koristiti na blago vlažnoj koži nakon higijenskih postupaka;
  • Sprječava isparavanje vlage;
  • Ne sadrži mirise i druge štetne sastojke;
  • Daje koži mekoću i elastičnost;
  • Preporučuje se uporaba u kombinaciji s drugom kozmetikom iz ove serije.

Krema za ruke Atoderma

  • Dizajniran za njegu ruku sa suhom i osjetljivom kožom;
  • Preporučuje se za kompleksno liječenje kožnih bolesti;
  • Koristi se nakon svakog kontakta s vodom;
  • Uklanja osjećaj nelagode i napetosti;
  • Vraća kožu i liječi oštećenja;
  • Ima bogat sastav i nutritivnu konzistenciju.

Hydrabio - intenzivna hidratacija

Ovaj redak predstavlja program za osjetljivu i dehidriranu kožu. On osigurava maksimalnu vlagu, zasićuje stanice vlagom i sprječava njezino isparavanje. Kozmetika obnavlja vodeno-lipidnu ravnotežu i štiti kožu od negativnih učinaka okoliša. Kreme sadrže patentirani kompleks pod nazivom Akvagenium koji ima svojstva vlaženja i toniranja.

  • To je aktivna tekućina koja se koristi tijekom čišćenja kože;
  • Dizajniran za gotovo sve tipove kože, osim masti;
  • Sadrži poseban hidratantni kompleks, stvoren na bazi tekućih kristala;
  • Vraća prirodni faktor vlaženja;
  • Nekomedogenen;
  • Nanesite na čistu kožu bez ispiranja.

Svjetlo vrhnje

  • Pruža dnevnu njegu epidermisa;
  • Preporučuje se nanošenje dva puta dnevno nakon higijenskih postupaka;
  • Daje koži mekoću i udobnost;
  • Vraća ravnotežu vode i lipida;
  • Može se koristiti kao baza šminke;
  • Ima hipoalergijska svojstva.

Krema za piling

  • Ima blagi piling učinak;
  • Uklanja mrtve stanice kože epitela;
  • Poboljšava učinak drugih hidratizirajućih serija Hydrobio;
  • Uklanja dehidraciju kože;
  • Preporuča se koristiti dva puta tjedno.

Sensibio - za osjetljivu kožu

Tvrtka Bioderma kreirala je ovu liniju proizvoda za njegu osjetljive kože. Značajke ove vrste epidermisa otežavaju odabir kozmetike zbog povećane osjetljivosti na različite podražaje. Stoga je potrebno odabrati specijalizirane kozmetičke proizvode za uklanjanje specifičnih problema i potpunu njegu kože, sklonu iritaciji. Sensibio linija blagog je učinka, čisti kožu i smiruje je.

Sensibio H2O Micelle rješenje

  • Uklanja šminku s lica, uključujući područje oko očiju;
  • Nježno čisti osjetljivu kožu;
  • Uklanja iritaciju i crvenilo;
  • Daje svježinu bez iritacije;
  • Ne sadrži alkohole i parfeme;
  • Preporuča se koristiti dva puta dnevno umjesto pranja.

Sensibio AR BB krema Bioderma

  • Prva BB krema koja ima dermatološke zadatke;
  • Uklanja crvenilo i sprječava njihov izgled;
  • Upozorava na patološku ekspanziju kapilara;
  • Povećava prag osjetljivosti epidermisa zbog posebnog kompleksa aktivnih tvari;
  • Sadrži elemente koji reflektiraju svjetlost i upijaju svjetlost, pa čak i ton lica i daju mu prirodan sjaj;
  • Štiti kožu i jača je;
  • Upozorava na negativne učinke ultraljubičastih zraka.

Sensibio kontura očiju

  • Smanjuje osjetljivost epidermisa;
  • Aktivira zaštitna svojstva kože;
  • vlaži;
  • Izglađuje kožu, uklanja male bore;
  • Ne sadrži mirise i konzervanse;
  • Savršeno kao baza za šminku;
  • Uklanja natečenost i tamne krugove ispod očiju.

Cicabio za liječenje

Serija je predstavljena s dva sredstva - kremom i losionom, koji su dizajnirani za liječenje kože. Pomažu obnovi zaštitnih svojstava epidermisa i ubrzavaju procese obnove.

Krema Tsikabio Bioderma

  • Pomaže obnoviti oštećenu epidermu;
  • Ne komplicira disanje kože;
  • Uklanja nelagodu, ublažava svrbež;
  • Sadrži kompleks aktivnih tvari koje poboljšavaju procese obnove i metabolizma u stanicama.

Sebium - za masnu kožu

Program nazvan Sebium namijenjen je za njegu problematične i masne kože. Pruža potpun tretman lica s povećanim izlučivanjem sebuma i sklonošću pojavi akni.

Gum Gumming

  • Dizajniran za potpuno čišćenje masne i kombinirane kože;
  • Normalizira izlučivanje sebuma;
  • Čisti pore i izglađuje epidermu;
  • Ne uzrokuje pojavu crnih točkica;
  • Pogodno za lice i tijelo.

Krema Sebium

  • Djeluje na seboreju;
  • Uklanja masni sjaj;
  • Učinak matiranja ostaje unutar 7 sati;
  • Ima antibakterijska svojstva;
  • Ima laganu teksturu;
  • Ne komplicira disanje kože;
  • Promiče obnovu površinskog sloja stanica.

Fotoderm - krema za sunčanje

Photoderm - serija krema za sunčanje koja odbija ultraljubičaste zrake i sprječava pojavu opeklina. Sadrži kompleks bioprotekcije stanica, koji uključuje komponente kao što su Ectoin i Mannitol.

Fotoderm Max tonirana krema SPF 50

  • Prikladno za sve vrste epidermisa u slučaju preosjetljivosti na ultraljubičasto zračenje;
  • Štiti kožu na staničnoj razini;
  • Izjednačava ton lica;
  • Uklanja nedostatke i maskira pigmentaciju;
  • Ima nježnu teksturu;
  • Spaja se s bojom kože;
  • Ne mrlja na odjeći.

ABSDerm - dječja linija

ABSDerm je serija kozmetike za njegu osjetljive kože djece. Linija je predstavljena širokim rasponom proizvoda koji osiguravaju potrebnu zaštitu, čišćenje i vlaženje dječje kože. Osim toga, proizvođač osigurava kompleks usmjeren na prevenciju i liječenje pelenskog osipa i drugih kožnih bolesti kod djece.

ABSDerm za prevenciju pelenskog osipa

  • Stvara pouzdanu zaštitu na koži;
  • Sprečava crvenilo i iritaciju;
  • Učinkovito za liječenje pelenskog dermatitisa;
  • Lako se pere;
  • Ne komplicira disanje kože.

AVSDerm Solyar

  • Dizajnirana za zaštitu dječje kože od sunca;
  • Ima visoku razinu zaštite;
  • Formula minerala koristi se kao odbojni faktor;
  • Ne uzrokuje netoleranciju;
  • Otporan na vodu i pijesak.

WO - protiv pigmentacije

WO bioderm je kozmetički kompleks koji štiti kožu sklonu pigmentaciji. Sprečava negativne učinke ultraljubičastog zračenja i eliminira pigmentaciju koja se javlja iz različitih razloga.

Aktivna krema za izbjeljivanje

  • Koristi se kao dnevni lijek;
  • Ima učinak izbjeljivanja;
  • Smanjuje količinu melanina u stanicama;
  • Pogodno za osjetljivu kožu;
  • Sadrži antioksidante i ultraljubičaste filtre.

Čvor - njega kose

Čvor je posebna linija namijenjena obnavljanju kose i vlasišta. Njegova struktura sadrži sastojke koji djeluju protuupalno, antibakterijski i antifungalno.

Čvor C Cream šampon

  • Koristi se kod kroničnih bolesti vlasišta;
  • Uklanja simptome poput pečenja, svrbeža;
  • Smanjuje izlučivanje sebuma;
  • Promiče obnavljanje epidermisa i sprječava pojavu ljusaka.

zaključak

Kreme Bioderma - jedinstveni kozmetički proizvod koji ima kozmetički i terapeutski učinak. Ta sredstva su podijeljena u zasebne serije, koje eliminiraju nedostatke različitih tipova kože. Svaka krema osigurava potpunu njegu kože lica i tijela.

Ostavite povratne informacije

Njega: Razdoblje pogoršanja (nadraženu, ozljeđenu, atopičnu kožu, pukotine, rane, ogrebotine).

Akcija: Brzo vraća i liječi ozljeđenu kožu. Cicabio krema djeluje na svaku fazu oporavka epidermisa, doprinoseći oporavku kože. Tekstura "prozračnog obloga" i antibakterijskog kompleksa štiti oštećenu površinu. Patentirani kompleks Antalgitsin®, inovacija Bioderma, brzo uklanja osjećaj nelagode i smanjuje vjerojatnost grebanja. Kombinacija Resveratrola i bakra pridonosi potpunom oporavku kože. Ekskluzivni DAF patent * smanjuje prag osjetljivosti kože.

Olakšava neugodu i svrab. Štiti ozlijeđenu kožu od infekcije.

Dob: 0+

Sastojci: Antalgitsin® kompleks aktivnih tvari. Kombinacija Resveratrola i bakra Isključivi patent DAF *

Primjena: Nanositi na suhu, čistu kožu debelim slojem 2 puta dnevno do potpunog izlječenja.

Nemojte nanositi na sluznicu, ozlijediti i krvariti.

Proizvođač: Laboratoire dermatologique Bioderma, Francuska.

Brzo vraća i liječi ozljeđenu kožu!

Njega: Razdoblje pogoršanja (nadraženu, ozljeđenu, atopičnu kožu, pukotine, rane, ogrebotine).

Revitalizirajući tretman za iritiranu oštećenu kožu bez izraženog upijanja - pukotine, iritacije, učinci kirurških zahvata.

Brzo vraća i liječi ozljeđenu kožu. Cicabio krema djeluje na svaku fazu oporavka epidermisa, doprinoseći oporavku kože. Tekstura "prozračnog obloga" i antibakterijskog kompleksa štiti oštećenu površinu. Patentirani kompleks Antalgitsin®, inovacija Bioderma, brzo uklanja osjećaj nelagode i smanjuje vjerojatnost grebanja. Kombinacija Resveratrola i bakra pridonosi potpunom oporavku kože. Ekskluzivni DAF patent * smanjuje prag osjetljivosti kože.
Olakšava neugodu i svrab. Štiti ozlijeđenu kožu od infekcije.

• Indikacije za uporabu:

Povrijeđena koža bez izraženog upijanja - pukotine, iritacija, posljedice kirurških zahvata.

• Način primjene:

Nanositi na suhu, čistu kožu debelim slojem 2 puta dnevno do potpunog izlječenja.

Nemojte nanositi na sluznicu, ozlijediti i krvariti.

• Svojstva:

Sadrži kompleks aktivnih tvari Antalgitsin ® koji potiče brzo zacjeljivanje ozlijeđene kože.

Olakšava neugodu i svrab.

Ima prozračnu teksturu.

Štiti ozlijeđenu kožu od infekcije.

Za lice i tijelo

Za odrasle i djecu.

Bez mirisa i boja.

• Oblik izdavanja:

• Sastav cicabio kreme:

Aqua, glicerin, etilheksil palmitat, fruktooligosaharidi, cinkov oksid, oktildekanol, butilen glikol; Azijska kiselina, Madecassic Acid, C13-14 izoparafin, oktildodecil ksilozid, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, kaprilni / kaprični triglicerid, Laureth-7, Laureth-3, hidroksietilceluloza, acetil dipeptid-1 Cetil estar.

Bioderma je francuski farmaceutski laboratorij, koji se od 1978. uspješno bavi proizvodnjom dermo-kozmetičkih proizvoda koji se koriste u liječenju i prevenciji raznih kožnih bolesti (atopijski dermatitis različite težine, psorijaza, ekcem, itd.). Danas je tvrtka Bioderma jedan od vodećih lidera u tehnologiji proizvodnje medicinske terapeutske kozmetike. U Francuskoj je Bioderma na 2. mjestu po broju propisanih lijekova dermatologa, alergologa i kozmetologa.

Zašto Bioderma? Apsolutno svi medicinski i kozmetički proizvodi zaštitnog znaka Bioderma djelotvorno djeluju na 2 “fronta”: 1. uklanjaju manifestacije bolesti, 1. neutraliziraju bolest (tj. Rade na otklanjanju uzroka kožnih bolesti).

Atoderm - serija medicinske kozmetike namijenjene njezi suhe epiderme. Svi lijekovi uzimaju u obzir apsolutno sve značajke suhe epiderme dojenčadi, djece i odraslih, aktivno uklanjaju simptome i neugodne nelagode. Ova linija će biti najučinkovitija za atopijski dermatitis, kao i za druge kožne bolesti, praćene desquamation i dehidracijom. Koristeći lijekove iz sastava Atoderma u kompleksu, možete smanjiti dozu kortikosteroidnih lijekova, spriječiti recidiv kožne bolesti, a također i vratiti zaštitne funkcije epidermisa.

Hvala što ste nas izabrali!

Zemlja porijekla: Francuska
Proizvođač: Laboratoire dermatologique Bioderma, Francuska.
Uvoznik: Vektan doo, 220070, Minsk, ul. Ul. Vaupshasova 10, str.