Dove Soap - recenzije

Hrana

Dove sapun 18. kolovoza 2014

Dugo sam koristio samo sapun Dove, gelovi i sapuni drugih tvrtki su se pomaknuli. Dove sapun ne suši kožu tijela i lice apsolutno. Provjereno.

U mom srcu, jednom sam odlučio oprati Fa gel (gel + losion s nara) - onda mi je strašno osušio lice, prije nego je krema nanesena.

Davanje sapuna daje kremastu pjenu, poput pjene za brijanje. Sva obećanja proizvođača na paketu su napravljena)

Pokušao je gotovo sve vrste sapuna. Mirisi su svi vrlo zasićeni, grubi, rekao bih. Ali u mom srcu je vrlo osnažujuće, koža miriše dobro, a raspoloženje raste))

Dove sapun 18. srpnja 2014

Uvijek je volio miris ovog sapuna, a svojstva savršeno odgovaraju. Odlučio sam kupiti za osobnu uporabu - odmah mi se po cijelom tijelu pojavio osip. Mislio sam da to nije od njega, ali nakon što ga je upotrijebio drugi put, osip se povećao. Vrlo uzrujan, jer je sapun jako dobar (ili je nekad bio dobar).

Komentari o pregledu korisni? Da 6 · Ne 0

Dove sapun 6. studenog 2013

Krema - Dove sapun "Dodir svježine" Hidratantni toaletni sapun, sadrži hranjivu kremu i prirodne ekstrakte zelenog čaja i krastavaca, koji očiste i osvježavaju kožu dugo vremena. Nakon upotrebe ovog kremastog sapuna, koža se ne steže, ne suši, već, naprotiv, koža se vlaži, dobro čisti, a koža umjerena. Kremasti sapun se dobro ispere. Sapun također miriše vrlo lijep krastavac.

Dove sapun 18. rujna 2013

Ljubav DOVE sapun. Moj muž je oduševljen njime, bez njega ne možemo ići nigdje. Na putu s povlačenjem. Kaže da je to jedini sapun koji mu ne suši kožu. Također mi se sviđa, sada sam ga čak i zamijenio s tekućinom! Preporučujem!

Dove sapun 30. lipnja 2013

Slažem se s gore navedenim, kvaliteta sapuna s vrlo ugodnim mirisom. Ne isušuje vašu kožu nakon upotrebe, odlična je za svakodnevnu uporabu.

Komentari o pregledu korisni? Da 9 · Ne 6

Katherine
Nizhny Novgorod gost

Dove sapun 28. lipnja 2013

Sapun je dobar, kvalitetan. Opravdajte cijenu. Mirisna, nježne arome. Ne presušuje kožu. Zgodan oblik. Boja je glatka, ne ispušta se prilikom uporabe. Sapun dobro. I rezultat sapuna koji je potreban, komponente koje su mu dodane, doista vlaže kožu. Radije ga držim u posudi za ruke - zbog svog neobičnog oblika izgleda impresivno, kompaktno i lijepo miriše. Za tuširanje koje koristim vrlo rijetko, više volim gel. Općenito se slažem da je sapun dobar za svakodnevnu uporabu. Ali ja jednostavno ne mogu razumjeti kako to može utjecati, kao što su djevojke pisale ranije, na problematičnu kožu.

Dove sapun 30. studenog 2012

Moja koža lica je problematična. Uglavnom mali pimples izaći, oko 3 godine sam bio predstavljen s DOVE serije. Plavi sapun, počeli su prati lice. Tako da nakon što se ne rastanem s njim. Savjetujem onima koji imaju problematičnu kožu na licu. Pomoći će. Nakon pranja, čak i krema nije potrebna, samo lice neće pustiti da se sama osuši. Volim DOVE. Rahmet SaҒan DOVE. Vi ste najbolji DOVE.

Komentari o pregledu korisni? Da 6 · Ne 1

Dove sapun 17. listopada 2012

Proizvodi mi ne odgovaraju. Koža se suši, ljušti, svrbi. Nakon šampona, kosa je počela ispadati i pojavila se perut, koju su samo kozmetičari pomogli riješiti (((Oprostite, tužna situacija. Vjerovao sam u reklame (koža mog lica povukla se tako da se činilo da će početi prsnuti! Općenito sam razočaran!

Dove Sapuni 27. lipnja 2012

Kupujem sapun Dove scrub + krem ​​(plavi) oochen sretan. Imam suhu kožu i Dove sapun dobro vlaži. Krema stvarno ne suši kožu, tu je i piling. Preporučite sapun

Komentari o pregledu korisni? Da 9 · Ne 2

Dove Sapuni 16. lipnja 2012

Stvarno mi se svidio ovaj sapun... osobito plavi, s pilingom mikročestica. Koristim ga oko 5 godina. i nisam primijetio nikakvu promjenu u kvaliteti. Imam vrlo osjetljivu kožu, brzo nadraženu kad mijenjam vodu, kremu i prehranu. i bez obzira na to kako sam pokušao brinuti se za nju, sapun Dove bio je jedini i nezamjenjiv lijek. koji ne samo da savršeno čisti, nego i savršeno umiruje kožu. Općenito, ovaj sapun zamijenjen je stotinama sredstava za čišćenje i kremama za kožu. Pt prikladan za putovanje, kada umjesto hrpe svih vrsta kozmetike, uzimate samo jedan veliki sapun Dove. koja štiti od neugodnih iznenađenja kože kad se klima promijeni.

Recenzija: Dove kremasti sapun s aromom krastavca i zelenog čaja

I ovaj put sam izabrao moj omiljeni toaletni sapun. Za mene je to najbolje. Dove kremasti sapun s aromom krastavca i zelenog čaja miriše strašno, nemoguće je proći kako bi ga ponovno uzeli i ne mirisali. Nezamisliv miris svježine - Dolce Gabbana D G Light Blue se odmara. A što je to nježno! Kupanje s takvim sapunom - gelom nije potrebno. Nije jednostavan sapun, iako dolazi u skromnoj kartonskoj kutiji.

Ovaj proizvod je idealan za suhu i osjetljivu kožu. Kremasti sapun Dove savršeno ga vlaži i omekšava. Istodobno se dobro pjeni i lako se ispere. Lijepo je držati ga u ruci, na takav način je oblikovan ovalni oblik. Sam sapun, boja nježnog tirkiznog izgleda, vrlo je lijepa.

Sastav ovog alata nalazi se na poleđini paketa. Ne mislim da je to apsolutno prirodno. Čak i domaći proizvođači sapuna moraju primjenjivati ​​različite mirise i sapunsku bazu. No, sudeći prema svojstvima deterdženta ovog higijenskog proizvoda, sastav je daleko od lošeg. Za mene u ovom sapunu, jedan nedostatak, završava prebrzo.

Sapun Dove iz akni i za savršenu kožu

Koristeći sapun Davanje akni, možete ne samo riješiti osipa, ali i učiniti vašu kožu izvrsnom. Gotovo savršeno. Svi su vidjeli oglase na TV-u. Ali mnogi jednostavno ne vjeruju, misleći da su to “priče” kako bi prodali više svojih proizvoda. Zapravo, postoji mnogo pozitivnih recenzija.

Recenzije Dove sapuna pri nanošenju za akne

Najčešće, negativne kritike temelje se na činjenici da koža postaje suha i morate je omekšati uljem pšeničnih klica iz akni. Iako kažu da sapun sadrži hidratantnu kremu, ali i dalje sapun. Međutim, ona je još uvijek meka i nježna.

Bolje je primijeniti na vlasnike masne, kombinirane kože. Budući da zahvaljujući "mekim alkalijama" ne samo da se čisti koža, nego i "suši". Međutim, svaki sapun pomaže u suočavanju s onečišćenjem, prekomjernom masnoćom. No, Dove sapun to čini vrlo nježno. Vlasnici suhe kože ne smiju riskirati i "isušiti" kožu. Iako, kao opcija, nakon nekoliko minuta nakon pranja lica možete nanijeti omiljenu hidratantnu kremu.

Mnogi ljudi se dive izgledu meke i baršunaste kože, nestanka ne samo "vanjskih" pustula, nego i potkožnih akni. Akne se također "ispiru". Glavna stvar je redovita uporaba yarine od akni.
Odaberite vrstu koja vam odgovara ili koja vam se sviđa. Netko s krastavcem, netko s aloe sokom. Pa, netko je oduševljen mirisom "narandžastog" sapuna Dove.

Primjena sapuna Dove

Za čišćenje kože, sapun nakon akni se primjenjuje redovito: ujutro i navečer. Moguće tijekom dana. Za ovaj način liječenja kože, apsolutno bilo koji Dove sapun će učiniti. Nije važno s krastavcem ili jednostavnim "klasikom", s zelenim čajem ili šipkom. U svakom slučaju, učinak će biti nevjerojatan.

Prvo navlažite lice. Zatim temeljito natapajte dlanove. Osjetite kako je gusta i gusta pjena? Nanesite na kožu, pažljivo masirajte pažljivo pokretima, bez nedostatka "masnih" područja.
Zatim isperite i nježno tapnite po licu. Nemojte trljati. Inače, istegnite kožu. I uzimajući osloboditi od acne, vi izazvati rano pojavu bore.

Pregled na Dove Soap Touch of Freshness

Oleandra
4. travnja 2015. u 03:07

Želim pohvaliti svoju omiljenu marku sapuna nakon što sam joj dao svježinu s hidratantnom kremom, koliko ja razumijem - s krastavcem, koji bi trebao blagotvorno djelovati na kožu, osobito na lice. Dugo ću vjerovati, uopće ne suši kožu. Imao sam klasik, to je dobro, ali ovo zeleno svježe je omiljeno za sva vremena. Zato što čisti ruke, kožu vlaži i omekšava, a miris je svježiji, a ne zagušljiv! Sada je malo skuplje, kupio sam za 60 rubalja. Ali ako ne pere tajice, onda dovoljno za tri ili četiri mjeseca!

Dove tekući sapun za kremu Dodir svježine s krastavcem i zelenim čajem, 250 ml

Cijena uključuje bonuse

Plaćanje bodova za ovaj proizvod nije osigurano.

Cijena u online trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnoj mreži

+ 1 bonus na karticu «Mnogo.ru»

Serija Dove "Touch of Freshness" s okrepljujućom aromom krastavca i zelenog čaja brine za vašu kožu, čineći je glatkom i svilenkastom, ostavljajući osjećaj svježine za cijeli dan.

Ne tako davno otkrio sam nove Dove proizvode, iako je već dugo na tržištu. Volim koristiti sve) Nakon primjene rezultat je odmah vidljiv, a svi mirisi jako lijepo mirišu i nemaju jak parfem. Zahvaljujući dozatoru, sapun se istiskuje ravnomjerno, što značajno smanjuje uporabu i štedi obiteljski proračun. Ujutro operem lice sapunom. Koža je hidratizirana, pa čak ni ne možete koristiti hranjivu kremu.

Prije kupnje, kombinacija krastavca i zelenog čaja izgledala je pomalo čudno, ali znatiželja je pobijedila, pa sam ga naručio. Sapun je čak i premašio očekivanja. Prvo, ima vrlo ugodnu aromu - nježnu, nenametljivu, stvarno povezanu s kremom. Drugo, uopće ne suši kožu. Treće, daje izvrsnu pjenu, zbog čega je njegova potrošnja minimalna. Izvrsno je da je proizvođač vodio računa o dostupnosti dozatora. Obično moram sipati tekući sapun u poseban spremnik, ali ovdje nije potrebno - vrlo je pogodan za korištenje! Svakako ponovno kupite.

Moj omiljeni tekući sapun. Ovaj tekući sapun ima vrlo nježnu i nježnu aromu, odličan je za pjenu, ali se brzo i jednostavno pere, nježno i brzo čisti kožu od zagađenja, bez pretjeranog isušivanja. Često koristim ovaj sapun za kremu, kao što je gel za tuširanje, pranjem cijelog tijela s njim, nakon što ga koristim, koža je meka, nježna i baršunasta, s nježnom i nježnom aromom svježine. Jako sam zadovoljan sapunom!

Kremasti sapun Dove Dodir svježine

Osvježavajuća svježina daje koži osjećaj hladnoće zahvaljujući ugodno osvježavajućoj aromi krastavaca i zelenog čaja. Ultra lagana osvježavajuća formula. Kako je osvježavajući?

Recenzije Cream sapun Dove dodir svježine (9 Recenzije) t

Stvarno mi se sviđa ovaj sapun, ali ako je nešto jeftiniji, kupit ću ga češće. Prije svega, kutija za pakiranje pogodna je za one koji vole stvarati male zalihe - sapun se savršeno uklapa u red, jedan na drugi i zauzima vrlo malo prostora. A sa stajališta zaštite okoliša takvo pakiranje se brže raspada od filma, tako da je sve u njemu dobro.

Što se tiče svojstava samog sapuna, jako mi se sviđa njegova svježa i pomalo neobična aroma - vrlo ugodna, a neko se vrijeme osjeća pri ruci. Moje ruke su uglavnom moje, ne suše ih uopće, ne možete koristiti kremu.

Sapun je savršeno očuvan u posudi za sapun - suši se brzo i ne opušten. Što se tiče ekonomije, to nije ništa bolje i ne gori od drugih: komad obično odlazi za nekoliko tjedana. Dobar, kvalitetan sapun štiti kožu ruku i odlično miriše.

Alenkin blog o ljepoti

Gift Dove set "Dodir svježine". Pregled, pregled.

Dove često ima nove predmete, kao i posebne poklon setove. Uoči dolaska proljeća, ispričat ću vam o jednom od njih. Vrlo sam pozitivan u vezi s markom. Sapun, pa općenito, stalno kupujem, to je jedan od mojih omiljenih proizvoda iz branda.

U užurbanim darovima i pozdravima.
Na dan kada će ženama biti posvećena posebna pažnja, najbolji dar treba i može biti briga!

Poklon Dove set "Dodir svježine"



Postavite u prekrasnom svečanom pakiranju. Sastoji se od tri načina:
- Antiperspirantski aerosol.
- Krema za tuširanje.
- Kremasti sapun.

Svi proizvodi iz serije "Dodir svježine" imaju miris zelenog čaja i krastavca. Usput, miris je nevjerojatan, jako mi se sviđaju ti svježi vodeni mirisi u proizvodima za njegu kože, ali što mogu reći, biram parfeme za sebe, koje se sastoje od sličnih piramida.
Reći ću vam o svakom alatu, već sam ih uspio ispravno kušati.

Dove. Krem-gel za tuširanje "Dodir svježine".

Sadrži ekstrakt krastavca koji je poznat po svom hidratantnom učinku. Ekstrakt zelenog čaja pomaže u borbi protiv slobodnih radikala u koži i daje smirujući učinak.

Gel u uobičajenom za marku, prikladna boca boce, poklopac se preklopi.
Na poleđini informacija i sastava:

Sve fotografije na blogu i dalje rastu jednim klikom!

Gel je gust, blago zelenkast, sooo dobar miris zelenog čaja i, naravno, krastavac. On se pjeni sasvim fino i za potpuno čišćenje kože dosta malu količinu. Čisti dobro, koža se uopće ne suši, pa čak i lagano vlaži. Nakon njega nemam želju trčati i brisati se hidratantnim i hranjivim kremama / losionima i drugim stvarima. Aroma se zadržala na koži neko vrijeme i čak sam želio da je predugo.

Dove. Antiperspirantni sprej "Dodir svježine".

Pružit će osvježavajući osjećaj hladnoće i učinkovito zaštititi od znoja 48 sati, dopuštajući vašoj koži da diše.


Moja omiljena. Sapun, kao i uvijek, u kartonu. Ne mogu si pomoći, ali sam jako impresioniran. Ja sam uglavnom obožavatelj Dove sapuna.
Na poleđini svih informacija i sastava:

Sapun je vrlo lijep, nijansa morskog vala i ima najsjajniju aromu zelenog čaja i krastavca - miriše čak i iz zatvorene kutije, a sada i cijele kupaonice. Umjereno se pjeni, koža tijela i ruke uopće se ne suše, stvarno je glatka i baršunasta. U ljeto Dove sapuna, i ja perem lice, sada, naravno, koža se suši (tipično za mene u ovo doba godine), tako da sada ne riskiram, ali moje tijelo i moje ruke s velikim zadovoljstvom.

Dove Cream sapun

Kako bi vaša koža postala meka, glatka i blistava, odaberite Dove cream sapun *. Samo Dove kremasti sapun sadrži hidratantnu kremu koja čisti i njeguje vašu kožu.

* u Unilever portfelju

Kupka ili tuš s Dove kremastim sapunom može postati domaći SPA, nakon posjete kojoj će koža izgledati lijepo i zdravo.

Kremasti sapun Dove "Ljepota i njega" temelji se na neutralnim komponentama za čišćenje i ima mek, ne iritantan učinak, ne oštećuje zaštitni sloj kože i ne suši ga, za razliku od običnih sapuna *. On ¼ se sastoji od ovlaživača. Ne sadrži alkalije i konzervanse. Pruža nježno čišćenje kože, ima neutralan miris i pogodan je za sve vrste osjetljive kože, a za opuštanje odaberite sapun od kreme s shea maslacem i začinjenom vanilijom. Ili učinite vašu kožu mekom i blistavom uz naš krem ​​sapun Nježni piling.

* Sapun, na bazi natrijevih soli masnih kiselina

Sapun "Dove" za lice: sastav, recenzije

Dakle, danas smo s vama da saznate što je sapun "Dove". To je vrlo popularan alat koji je odavno osvojio srca mnogih žena. I ne samo kao sapun. Općenito, kao jedna od najboljih marki koja nudi proizvode za njegu tijela, lica i kose. Da budem iskren, nemoguće je odmah shvatiti je li vrijedno uzeti ovaj proizvod ili ne. Uostalom, to nije za svakoga. Kao i svaka druga kozmetika. Pokušajmo što prije riješiti ovo teško pitanje.

Što je to?

Ali prvo, recite nam koji je sapun "golubica". Općenito, kao što nije teško pogoditi, danas ćemo biti samo najobičniji sapun. Ali samo s prekrasnim imenom i "popularnim" brandom. Istina, ovaj alat je namijenjen isključivo za lica i osjetljiva mjesta. Na primjer, za intimnu higijenu.

Sapun "Dove" je vrlo popularan među potrošačima. Osobito kod mladih djevojaka i tinejdžera. Uostalom, proizvođač obećava da čak i mlada koža ovaj alat će pomoći da ostanu lijepe, nježne i svilenkaste. Upravo ono što je potrebno modernoj ženi. Da, i ne morate posjetiti za ovaj ne kozmetički salon - samo redovito pranje sapun "Davanje". Čini se da je sve dobro. Ali je li to stvarno? Što korisnici zapravo misle o ovom proizvodu?

struktura

Možda u bilo kojoj kozmetici znači važnu ulogu koju imaju komponente uključene u sastav. Također utječu na recenzije mnogih kozmetologa i liječnika. Sastav sapuna "Dove" zadovoljava profesionalce.

Stvar je u tome da se, prema proizvođačima, ovaj alat sastoji od četvrtine ovlaživača. Ostatak komponenti ovdje, kao i svaki sapun za bebe. Sadrži palmino ulje, biljne ekstrakte i mirise. Osim toga, u mnogim proizvodima "golubica" također sadrži hipoalergensku. To jest, možemo reći da ovaj alat nije opasan za vaše zdravlje.

Zbog svog sastava, sapun "Dove" temeljito čisti kožu i također je vlaži, čineći je baršunastom i čistom. To je upravo ono što moderne žene trebaju. Više ne morate koristiti različite kreme i "nijanse". Samo operite lice sapunom "Dove" redovito.

Cijena

I sada je vrijeme da dobijete povratne informacije o našim trenutnim proizvodima. Uostalom, oni su u stanju uvjeriti potencijalne kupce u kvalitetu robe. Za početak, na ono što mnogi ljudi obratiti pozornost na prvo mjesto - na cijenu oznaku.

Mnogi vjeruju da to nije vrlo skupo sapun "Dove". Cijena tih proizvoda u različitim regijama i trgovinama varira, ali je i dalje u granicama normale. Za jedan paket možete platiti od 50 do 150 rubalja. Ovisno o "elitizmu" trgovine, kao io tome gdje živite.

U principu, ako usporedite "Dove" sa svojim kolegama, onda je cijena stvarno nježna. Pogotovo ako uzmete u obzir činjenicu da je ovaj proizvod pozicioniran kao elita. To je vrlo dobro. To znači da potrošač ne mora preplatiti za marku i kvalitetu. Prilično ugodan trenutak koji privlači mnoge kupce. Ali to nisu sve prednosti ovog alata.

Miris

Sapun "Dove" dobiva povratnu informaciju o svom mirisu. Doista, sadašnji potrošači posvećuju veliku pozornost mirisima koji potječu iz određene kozmetike. Malo je vjerojatno da bi se itko htio oprati sapunom koji miriše neugodno.

No, sapun sapun "Dove", na sreću, miriše prilično ukusno. To je ono što potrošači misle. Da, svatko ne želi, ali većina recenzija ovdje je stvarno pozitivna. Kupci ističu činjenicu da različite verzije sapuna "Dove" imaju različite mirise.

Ipak, izlazne arome ostaju ugodne, delikatne i delikatne. Po želji se mogu lako ukloniti - samo nekoliko puta dobro operite vodom. Ili nanesite kremu na lice i ruke. Istina, sapun "Dove" za lice, u pravilu, ima tako ugodan miris da zapravo ne želite da biste dobili osloboditi od njega.

Ako vam se ne sviđa nikakav miris, samo pokušajte upotrijebiti drugi sapun ove marke. Svaka vrsta, kao što je već spomenuto, ima svoj vlastiti, jedinstveni miris. A među svim dostupnim okusima moći ćete točno pronaći ono što vam se sviđa. Uostalom, to nije za ništa da sapun "Nakon davanja" recenzije u tom pogledu dobiva čisto pozitivno.

efikasnost

Još jedna vrlo važna točka je učinkovitost uporabe kozmetike. Da budem iskren, ovdje u sapunu "Dove" sve je u redu. To jest, javnost je prilično zadovoljna omjerom cijene i kvalitete ovog proizvoda.

Prema mišljenju mnogih potrošača, kremasti sapun "Dove" zaista dobro i učinkovito brine o koži lica i ruku. I uz sve to daje nam jedinstven miris tijekom uporabe. Također, žene tvrde da je upravo taj lijek pomogao da se brzo očisti koža, riješe crne mrlje, te da se eliminiraju upale na licu.

Sapun "Dove" također je pravi poklon za mladu, problematičnu kožu tinejdžera. Mnogi liječnici preporučuju korištenje ovog alata tijekom puberteta. Uostalom, ona nije samo apsolutno sigurna, nego i iznimno učinkovita. Glavna stvar je ne zaboraviti na redovito pranje. U tom slučaju primijetit ćete značajan učinak nakon 1 tjedna svakodnevne uporabe.

dostupnost

Najbolje kozmetike i proizvodi za njegu tijela trebali bi biti pristupačni. Inače će potrošači jednostavno odbiti ovaj proizvod. A onda sapun "Dove" zauzima prilično siguran i visok položaj.

Stvar je u tome da je ovaj proizvod dostupan svima. I ne samo za cijenu. To jest, lako je možete kupiti u bilo kojoj trgovini ili trgovini kozmetike. Da, i odaberite alat iz mnogih opcija koje nudi proizvođač. Upravo ono što moderni kupci trebaju.

Osim toga, svaka moderna osoba ima sjajnu priliku da naruči ovaj proizvod na internetu. U virtualnim trgovinama kozmetike sapun "Dove" za lice je vrlo popularna proizvoda. Dakle, možete jednostavno naručiti nekoliko paketa ovog proizvoda za njegu tijela i njegu kože putem interneta, a zatim zaboraviti na kupovinu uopće u potrazi za kozmetikom.

Prednosti znači

Naravno, sapun "Dove" ima neusporedive prednosti. Zbog njih većina korisnika preferira ovaj alat. O čemu govorimo? Razumimo ovo teško pitanje.

Na primjer, kompozicija je vrlo sretna. Da, ima mnogo stvari, ali sve komponente, čak iu takvoj kombinaciji, ne uzrokuju alergije. A ako uzmete u obzir da u sapunu postoji i ovlaživač, onda to možemo smatrati najboljim u pitanju njege lica.

Također, kao reklamna kampanja, proizvođač sapuna "Dove" održava degustaciju proizvoda. To jest, promotori distribuiraju alat tako da ga potrošači mogu isprobati u akciji. Dolazio je sapun? Tada možete otići i kupiti ne "sondu". Ne? Nitko vas neće obvezati na kupnju normalnog paketa sapuna "Dove".

Alergijske reakcije na ovaj alat praktički su odsutne. I ta činjenica također zadovoljava mnoge. Uostalom, većina modernih sapuna je “punjena” kemikalijama koje uzrokuju iritaciju, crvenilo, svrbež i druge alergije na potrošače.

Prava slika

Čak i ako su naši današnji proizvodi jednostavno prekrasni, recenzije kupaca o tome su još uvijek nejasne. Stvar je u tome da se kupuju mnoga virtualna mišljenja. Uglavnom negativno. To je sve rad natjecatelja.

Kako razlikovati pravi pregled od lažnog? Primjerice, provjerite postoji li potvrda pisanih riječi. U pravilu, lažni pregledi u bojama opisuju prednosti i mane sredstava, ali nisu potvrđeni. To jest, nema fotografija niti bilo kakvih drugih dokaza o određenom rezultatu.

Pokušajte vjerovati samo onima koji su potvrđeni. Samo u ovom slučaju, shvatit ćete što je zapravo sapun "Dove". I koliko je dobro ovaj alat, svatko odlučuje za sebe. Do sada je samo jedno jasno - ovaj sapun je zaista vrijedan vaše pažnje.

Krem sapun Dove Ljepota i njega

Moj odnos s sapunom Dove: Moja dama ljubav, moj golub!

Često kupujem ovaj Dove sapun, iako sam pokušao nešto drugo - to je, na primjer, zeleno s krastavcem. No, "Ljepota i njega" je bijela šipka - iz nekog razloga mi se više sviđa, pa je stalno koristim. Nakon što otvorim kutiju, imam preveliku želju da na lice stavim sapun - to je vrlo ugodno, toplo na dodir, a ne toliko baršunasto - ali ako pokrenem prst po novoj traci, neće se pomaknuti. Ovo je nova traka:

Sapun ne daje najbujniju pjenu (zbog sastava - 1/4 kreme se deklarira unutra), ali je vrlo bijela, mala mjehurića i ugodna - u konzistenciji i mirisu. Operite i operite ruke čak i povremeno. Imam ga u jednoj kutiji za sapun, i tamo je vrlo često:

Nakon nekog vremena postaje ovako:

Ako ne držite komad u barici, on se ne natapa do samog kraja, to jest, čak ni u stanju ostatka ne "kiselo".

Napominjemo da na granama recenzija posvećenih ovom sapunu (i njegovim sortama), neke djevojke pišu da su prekrivene crvenim bubuljicama. Ne znam, nisam imao ništa, ali najvjerojatnije je individualna netrpeljivost sasvim moguća. Karakterističan je sapun, koji se naglašeno razlikuje od raspona sapuna srednjeproračunske ponude, koja se nalazi u kremi umjesto kreme - može se samo nagađati sastav:

Ja sam tukao pjenu:

U naslovu komentara vidite izvorni naslov jedne priče (koju je napisao jedan od mojih omiljenih autora, Roald Dahl) - u ruskom prijevodu počelo je zvučati "Moja ljubavi, moja mala golubice." Sjećam ga se uvijek kad mi oči padaju na komad sapuna Dove. Stoga, tzv pregled.

To košta oko 40 rubalja u Pyaterochka, ali mislim da u smislu cijene-kvaliteta ne košta daleko od takvih, na primjer, skupo sapun, koji sam povremeno sebi dopustiti. Iako jeftin sapun Eared Nyan također perem bez oštećenja kože.

Preporučujem svima sapun Dove, koji nije alergičan na sastojke ovog sapuna.

Moja mini-Dove kolekcija + foto mylets

Volim proizvode Dove jako puno
Posebno volim mylets: nježno čiste, vlaže, osvježavaju, njeguju kožu. Sapun se koristi kao sapun za ruke i kao gel za tuširanje.
Svi myltsa miris vrlo lijepo, uplifting))))
Iako u reklamama kažu da se Dove sapuni sastoje od 1/4 kreme, nakon tuširanja još uvijek koristim kreme za tijelo ili losione. Ali koža nakon goluba ne zateže i ne uzrokuje iritaciju, što je vrlo ugodno))))
Sapuni (i ne samo) Dove - ovo je ugodna vrijednost za novac!
Trošak sapuna je oko 20-50 rubalja (svugdje na različite načine).
Preporučujem, osobito za osobe sa suhom i osjetljivom kožom.

Miris super, ali sam sapun za četiri + fotografije

Ispričat ću vam nešto o sapunu koji trenutno koristim, a svatko zna da je Dove beauty bar, krem ​​sapun s hidratantnim učinkom.

Preporučuje se za suhu kožu, za razliku od drugih sapuna, Dove ne isušuje kožu, već je vlaži, čineći je mekom, glatkom i nježnom - kaže proizvođač.

Mnogi su se žalili da ovaj sapun iritira kožu, ali do sada to nisam vidio. Sastojci za standard sapuna,

zbunjujuća je samo prisutnost EDTA, koja uklanja teške metale, a njezin sadržaj u sapunu nije potreban, iako je to moje osobno mišljenje, ali dajem ga nije prirodni sapun, tako zatvorite oči na to.

Dajem im ruke, ne rizikujem lice, dobro je za pranje ruku.

Ni ja ih nisam pokušao oprati, jer tu postoje posebne podloške koje čak i ako mi uđu u oči, ne štipaju, sapun za mene je isključivo za ruke.

Pjenjenje normalno, najvažnije što mi se sviđa kod ovog sapuna je njegov miris, koji traje dugo nakon pranja. Mekoća i glatkoća nisu lagali

Cijena unutar 30-50 rubalja.

Za trajnu uporabu ga ne bih preporučio, ali savjetujem da ga pokušate zbog okusa.

Blagi sapun! + fotografija

Sapun "Dove" više ne treba posebnu prezentaciju, pa, ipak, ja ću dodati svoju recenziju na ovu temu.

Sapun "Dove" postavljen je kao kremasti sapun (četvrtina se sastoji od hidratantne kreme, pH-neutralna.), Proizvođač obećava, osim tradicionalnih svojstava toaletnog sapuna, i dodatnu njegu kože.

Sapun se savršeno pjeni, nježno čisti kožu. Za razliku od uobičajenog kvrgavog, nakon upotrebe Dove sapuna, koža je potpuno nerazvučena, osjeća se mnogo ugodnije. Sama sapunica ne postaje mlitava, ne puca i zadržava privlačan izgled gotovo do posljednjeg.

Naravno, "Dove" sapun vjerojatno neće (kao što mislim, bilo koji drugi lumpy sapun) u potpunosti zamijeniti razne hidratantne i hranjive proizvode za kožu, pa nije vrijedno čekati na nešto natprirodno - to je samo dobro nježna sapunica!

Dugo vremena koristim umivaonik i šampon

Odlučila je ne ići u Dove zbog lošeg života ili alergije: bila je umorna od obilja sličnih deterdženata na policama, što ne čini ništa posebno. Čitao sam da dermatolozi preporučuju korištenje Dove komada sapuna za pranje glave (oprostite, nisam pronašao detaljnu studiju), pročitao sam o iskustvima djevojaka i odlučio probati.

Teoretski, Dawom treba oprati glavu osigurati zbog sljedećih razloga:

  1. Neutralna RN, da sam provjerila komad papira prije 10 godina, kada sam bila učenica. Dakle, osim blagog pranja, sapun neće ostaviti suhi bijeli alkalni film na licu.
  2. 25% ovlaživač u sastavu koji se osjeća.
  3. Odsustvo silikona u sastavu više neće kosu učiniti teškom i masnom, već će omogućiti koži glave da diše i pripremiti se za učinkovitu apsorpciju ulja i maski.

Ono što imamo u praksi: nakon pranja kosa je savršeno čista, mirisna i meka, lako se češlja, sjaji i manje je masna, ne zahtijeva upotrebu balzama. Oduševljen sam.

Kao umivaonik, Dove je dobar za masnu i problematičnu kožu, lagano suši upalu, ali ne suši kožu, učinkovito se nosi s masnim vodootpornim maskama iz Nivei univerzalne kreme i dekorativne kozmetike.

Dove sapun idealno za putovanje: odrežite komad šipke i bezbroj boca u torbi. Da, a na policama kupaonice sada je ljepota i dugo očekivana praznina. Jako sam zadovoljan univerzalnim sapunom i kremom Ne mogu zamisliti svoj život bez njega.