SampleSociety

Akne

Doslovno prije pola godine s mojom kožom počeli su strašni problemi: česti osip, zatvoreni komedoni i tako dalje. Dugo vremena iskreno nisam znao što griješiti i zbog čega se to moglo dogoditi, jer nije bilo koordiniranih promjena. Najvjerojatnije je to zbog povećane razine prolaktina (sudeći prema analizi). Ali nije u tome stvar. Taj me problem potaknuo da u potpunosti izmijenim odlazak s masovnog tržišta na ljekarnu. Ako pročitate moje izjave o tonskim alatima, možete shvatiti da je odabir stvarno dobrog tona problem. Stoga, nakon što sam probao ovaj proizvod od prijatelja, bio sam ugodno iznenađen i kupio sam sebe. Koristim ga od početka ljeta i još uvijek sam zadovoljan.

izgled:
Krema se stavlja u malu cijev s navojnom kapom od 30 ml, koja se pak stavlja u kartonsku kutiju. Na nosu je izvorno bila zaštitna folija. Oblik je udoban, jedino negativno je to što se gornji premaz brzo zaprlja, osobito kada se nosi u kozmetičkoj torbi.

Tekstura, miris, boja:
Izbor nijansi u ovom tonu nije velik: ni zlato ni svjetlo. Izabrao sam Teinte Clair (svjetlo). Iznenađujuće je, naravno, kad istisnete kremu, čini se dovoljno tamnom, ali savršeno pristaje mojoj svijetloj koži.


Alat ima teksturu srednje konzistencije. Zbog onoga što se lako raspoređuje po koži i istodobno se troši prilično ekonomično, barem mi se čini. Miris je lagan, nenametljiv, lagano osjetljiv na koži.

sastojci:
Pričvršćen je na kutiju, koju sam uspio baciti. Dakle, pogledajte na internetu. Ono što me je impresioniralo: prisutnost titan-dioksida, koji savršeno štiti kožu od izlaganja UV-zrakama, i A i B. Zapravo, zato sam u ovu kremu vjerovao za ljetni period.


Moj dojam:
Krema je savršeno raspoređena po licu i prilično ekonomična. Brzo se upija. Sposobnost maskiranja je prosječna, tj. Ako se nosi s crvenilom s praskom, onda je prištić samo malo matir. Kada se nanese, ten je ugodan. Matiranje nije loše. Usput, prema obećanjima proizvođača, krema je osmišljena tako da regulira izlučivanje lojnica. Dakle, krema traje 6 sati, nakon čega još uvijek poprskam lice.

Stalnom uporabom koža zaista postaje čišća, ali ona je medicinska kozmetika. Zadovoljan sam proizvodom, ne znam hoću li ga opet kupiti, ali činjenica da će moj sljedeći ton doći iz farmaceutske kozmetike sigurno je!

Nadam se da je to bilo barem malo korisno. Zbogom, bok.

Noreva Exfoliac BB-krema za problematičnu kožu

Korektivna, tonirajuća njega za kombiniranu, masnu, problematičnu kožu.

Koža je glatka, mat, bez masnog sjaja.

nekretnine

Noreva Exfoliac BB krema Claire (Noreva Exfoliac BB-krema) za problematičnu kožu.

Prethodni naziv alata - Noreva Exfoliac temelj za problematičnu kožu svjetla.

Exfoliac Exposure BB-krema je posebno dizajnirana za ispravljanje i skrivanje nedostataka problematične kože. Alat ograničava rast bakterija i regulira izlučivanje lojnih žlijezda, eliminira masni sjaj. Noreva Exfoliac BB Crème Claire sadrži prirodne pigmente i mikročestice koje apsorbiraju višak sebuma. U jednom alatu kombinira iscjeljivanje i tonski efekt, ne-masna lagana tekstura omogućuje brzu primjenu. Koža postaje glatka i elastična, ten je ujednačen, bez crvenila i masnog sjaja.

Rezultati kliničkih ispitivanja nakon primjene pokazali su:

  • elastična koža - 95%:
  • glatka koža - 96%;
  • osjećaj ugode - 86%;
  • maskiranje nesavršenosti - 81%;
  • nema ljepljive folije - 91%.
  • nekomedogenno

Način uporabe

Nanesite na očišćenu kožu lica i vrata ujutro.

Recenzije (19)

Noreva Exfoliac BB-problem krema za kožu - recenzije

Recenzije

Pokloni

Savršen set za ljepotu kože i kose kao dar za vašu narudžbu u iznosu od 9900 rubalja. Komplet sadrži 5 sondi.

Proizvodi s velikim popustom, sniženi zbog oštećenog pakiranja ili datuma isteka.

U svaku narudžbu stavljamo sonde tako da uvijek možete isprobati nešto novo. Broj uzoraka ovisi o veličini narudžbe i broju pozicija u njoj.

U svakoj narudžbi stavljamo kataloge i brošure vaših omiljenih robnih marki.

struktura

Noreva Exfoliac BB Crème Claire sastav:

AQUA (VODA), BOJA, CETYL PEG / PPG-10/1; oksidi), kalijev sorbat, klorfenesin, parfem (MIOMIRISNI), natrij lauroil laktilat, dinatrij EDTA, Cl 77.499 (željezni oksidi), ksantan guma, glicerin, CAPRYLHYDROXAMIC KISELINA, DIMETHICONOL, dinatrijev stearoil glutamat, farnesol, ceramid NP, fenoksietanol, aluminijev hidroksid, limonen, ceramid AP, PHYTOSPHINGOSINE, linalool, kolesterol, karbomer, HYDROXYCITRONELLAL, citral, ETHYLHEXYLGLYCERIN, benzil salicilat, aLFA-ISOMETHYL IONONE, heksil CINNAMAL, citronellol, PENTAERYTHRITYL tetra-di-t-BUTIL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ceramid EOP, triizopropanolamin, Cl 77.492 (ŽELJEZNI OKSIDI), DIMETHIKON, MAGNEZIJUM SULFAT, TOKOPERIL ACETAT, KAPRILIL GLIKOL, NATRIJEVI BENZOAT.

Osvrti za kremu za temelj Noreva

Vratite okus prirodnog čaja!

SOLGAR 100% prirodni dodaci prehrani Premium

KATEGORIJE

POPULARNI BRENDOVI

POPULARNA ROBA

KATEGORIJE

POPULARNI BRENDOVI

zanimljivo

Ergonomija i ekologija s RADIUS četkicama za zube

Upoznajte jedinstveni set za intenzivno izbjeljivanje!

KATEGORIJE

POPULARNI BRENDOVI

POPULARNA ROBA

KATEGORIJE

POPULARNI BRENDOVI

zanimljivo

Avene - zaštita od sunca za najosjetljiviju kožu

KATEGORIJE

POPULARNI BRENDOVI

zanimljivo

Liječenje tretmana lica i tijela pomoću uređaja Gezatone

Upoznajte kozmetiku hardvera WELSS!

KATEGORIJE

POPULARNI BRENDOVI

zanimljivo

Sigurna i učinkovita briga za vas i vaše dijete

Uriage - briga za osjetljivu kožu beba i mališana

Marke - A

POPULARNA ROBA

zanimljivo

YSTHEAL - njegu kože nakon 25 godina

Brandovi - B

Marke-C

Marke- D

Marke- E

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Elancyl Slim Design - glatka, elastična i zategnuta koža

Brandovi - F

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Filorga Hydra-Hyal - hidratizirana, izglađena koža blista s mladima!

Marke- G

POPULARNA ROBA

zanimljivo

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i visokih biotehnoloških proizvoda

Marke - H

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Vodeći laboratorij profesionalne kozmetike u Izraelu

Brandovi - I

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pozdravite svoje nove pomoćnike - revolucionarne spiralne elastične trake - narukvice za kosu

Brandovi - J

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pokušajte vrhunske japanske maske za tkanine.

Johnny's Chop Shop je elegantna kozmetička linija za dečke koji žele izgledati sjajno!

Marke- K

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Biljna energija za ljepotu kose

Marke- L

Marke- M

Marke- N

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Nuxe - optimalna kombinacija prirodnih komponenti, učinkovitih tehnologija i luksuznih tekstura.

Dermatokozmetika za njegu i kombinirano liječenje masne i mladenačke problematične kože

Brandovi-O

POPULARNA ROBA

Brandovi - P

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Balzami za suhe, napukle i iritirane usne i kožu

Brandovi Q

POPULARNA ROBA

Marke- R

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Revolucija u svijetu šampona - kvalitativno novi sastav u high-tech vakuum pakiranju

Marke-S

Marke- T

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pouzdani dermo-kozmetički proizvodi za njegu kože novorođenčadi, djece i odraslih

TONY MOLY je zdjela ispunjena stilom i ljepotom.

Brandovi - U

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Uriage - Hyseac - vaš idealan tretman za problematičnu kožu 01.11.2017

Marke - V-Z

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Weleda balzami za usne vlaže vaše usne sjajnim prirodnim ljepotama!

Jačanje učinka protiv znakova starenja

Brandovi AZ

Robne marke 0 do 9

POPULARNA ROBA

  1. Recenzije
RECENZIJE
ZDRAVSTVENI CENTAR ZA KOŽU
Mišljenje o Exfoliac tonskoj kremi za umivanje s AHA svjetlosnim tonom, 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Anna Dmitrievskaya 21.03.2018 |

Exfoliac tonirana krema za podmazivanje s AHA svjetlosnim tonom, 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Zaključak: Nisam čak ni očekivao da će mi se taj proizvod toliko svidjeti. Temelj je vrlo dobro raspoređen i apsorbiran, prilagođava se boji kože. Dobro skriva upalu. Koža se ne suši, ne pada u pore i bore.

Redko Anastasia Volgodonsk | 16.03.2018 |

Zaključak: Sviđa mi se ova krema, tekstura je ugodna, pogodna je za distribuciju čak i prstima. Manifestacija masnog sjaja zadržava, nadam se i liječi. Jedina stvar je da ga je teško nazvati svjetlom, prije srednje-bež.

Dorofeeva Elena Petrozavodsk | 03.02.2018 |

Zaključci: Najbolji korektor koji sam imao. Za moju problematičnu kožu, ona se savršeno uklapa, koristila sam je već 4 godine, uzimam laganu nijansu, šteta je što ima samo dva tona u retku, volio bih vidjeti veći izbor. Ima blagi nenametljiv miris, dobro je raspoređen po koži i ne pada u pore. Izvrsna matiranja i maske manjih nedostataka. To je dovoljno ekonomično, volumen od 30 ml je dovoljan za 5-6 mjeseci. Preporučujem.

Tsikusheva Margarita Maykop | 01/02/2018 |

Zaključak: Krema je prekrasna! spaja se s kožom, morate se naviknuti na nju, malo žute, vrlo svijetlosmeđa djevojka neće raditi. lagani, bestežinski, djelotvorni. Naravno, to neće blokirati očita mjesta nakon akni, tekstura je prozirna. Koristim gotovo cijeli niz eksfolija dugi niz godina i neću mijenjati ništa drugo.

Klimova Anastasia Orenburg | 25.08.2017 |

Zaključak: Temelj mi je preporučio kozmetolog (imam problematična kombinirana koža s komedonima). Stvarno mi se sviđa! Mattes dobro, mirisi dobro (ponekad sam iscijediti više nego što je potrebno, i dobiti uzrujan)) To je lako distribuirati na kožu i maske nedostatke dobro. Također mi se sviđa činjenica da nije tekućina, ne širi se, dosljednost je savršena! Budite sigurni da naručite više kada je ovo gotovo.

Pisarenko Nadežda Moskva (na periferiji Moskve) | 23.05.2017 |

Zaključci: Za mene se činilo da je hrabar, plus problem svih ljekarničkih tonova, da su nemilosrdno mračni. Možda ću ga ljeti ponovno staviti pod tan, dati ću mu šansu, ali on nema spf, au nekim drugim godinama mi je uopće beskoristan. Pa to je bio sampler, jer gledajući na pozitivne kritike sam mislio da ga naručiti više od jednom. Ako ste Snjeguljica, onda nemojte ni trošiti novac.

MASLOVSKAYA JULIA NORILSK, | 17.04.2017

Zaključak: Temelj ima gelastu teksturu i ugodan svjež miris. Aroma se zadržava na koži oko 1,5 sata, a kada se nanosi, krema se savršeno raspoređuje po licu bez puno truda, ekonomična je za korištenje, ne pada u pore i nabore tijekom dana, brzo se upija, ne ostavlja ljepljivost, ne suši kožu, ne ostavlja mrlje, ne suši kožu, ne ostavlja mrlje, ne suši kožu, ne ostavlja mrlje Odjeća se ne ljušti s lica, a boja je malo tamna, ali se ne loše prilagođava tonu kože.

Natalia Anatolievna Orenburg | 09/01/2016 |

Učinkovitost, ocjena 5

Najbolji korektor za kombiniranu kožu s nepravilnostima. Ne samo da skriva nedostatke, nego ih i liječi, ne izaziva nove i ne začepljuje pore. Postavljanje na 5+

Ocjena teksture 5

Debela krema, ne zategnuta, ravnomjerno pada na kožu

Profitabilnost / rashodi, ocjena 5

Uz svakodnevnu uporabu to je bilo dovoljno za 3-4 mjeseca

Zaključci: Ova krema nije vrijedna i blizu čak i luksuznim tonskim sredstvima. Pomoću ovog alata koža izgleda zdravo, njegovana, ne sjaji

Knyazeva Anastasia Nizhnevartovsk | 08/04/2016 |

Učinkovitost, ocjena 5

Imam kombiniranu kožu, ima osipa. Premaz je srednji, boja kože ravnomjerna, ali ne blokira akne. Maska ne leži, dobro je raspoređena na koži. No, glavna stvar je da je doista mats masnu površinu kože prilično dobro! Doista, koža ne sjaji točno za 5 sati, bez upotrebe matirnih salveta i praha! Ovo je impresivno! Ali na suhim dijelovima kože, on svakako može naglasiti piling, tako da morate koristiti hidratantnu kremu. Za ljeto, krema je došla, ali za zimu će vjerojatno biti mrak

Ocjena teksture 5

Nježna krema, ugodnog mirisnog mirisa. Dobro raspoređen.

Profitabilnost / rashodi, ocjena 5

Konzumira se kao i svaki drugi temelj

Zaključci: Niste sigurni hoću li kupiti boju u punoj veličini zbog boje. Šteta je što je tako mala paleta. I minus - nema zaštite od sunca. Svatko tko nema bijelu kožu koja zahtijeva matiranje - svakako preporučujem ;;

Girich Catherine 07/03/2016 |

Učinkovitost, ocjena 5

Temelj se potpuno uklapa u moju kožu. U ovom slučaju, pore izgledaju manje, skrivaju crvenilo, bubuljice su manje vidljive. Ali neće potpuno blokirati akne.

Ocjena teksture 5

Konzistencija kreme je vodena i svjetla. Dobro se raspoređuje i ne valja. Ne stvrdnjava se brzo, možete mirno hladiti.

Profitabilnost / rashodi, ocjena 5

Zbog lagane teksture je prilično ekonomično.

Zaključak: Moj rezultat je "5-".
Lice nakon primjene izgleda svježe i prirodno. Pore ​​se ne začepljuju i ne uzrokuju nove upale. Minus zbog činjenice da se moja koža negdje sat vremena zatvori. Definitivno kupite više!

Krasnykh Elena Alexandrovna Ruza | 22.06.2016. |

Zaključak: ovu kremu koristim već dugo vremena! Bolje nego što tonski alat još nije pronađen. Ako koža postane suša, ispod nje nanesite hidratantni serum. Nedostaci: ograničena selekcija boja i bez zaštite fotografije (ali dobro se uklapam) i zlatna tek nakon odmora na moru.

Manafova Dalvina 06/08/2016 |

Učinkovitost, ocjena 5

Krema nije loša, dobro stoji oko 5-6 sati. Boja svjetla je za mene malo tamna, srednje gustoća, a ne šupljina kada se nanese. Akne ne izazivaju čak ni suprotno prisluškivanje postojećih.

Ocjena teksture 5

Prosječna je debela, satinirana, sjeda nakon pola sata i podliježe koži, a čak se i boja prilagodi malo bliže mojoj nijansi. Miris je ugodan, nije jak.

Profitabilnost / rashodi, ocjena 5

30 ml trajat će tri ili četiri mjeseca.

Zaključci: Nije loša krema, minus ne postoji, a boja bi mogla biti malo svjetlija. Ako mi ne bude bolje onda kupite ponovo.

MOJA SPASNOST ZA LJETO! POTPUNO UTAKMICE I MASKE, NE ODRŽAVAJU POREZE. FOTO PRIJE I NAKON PRIJAVE.

Dobar dan! Želim podijeliti pregled tako divnog alata kao što je Osnova za problematičnu kožu EXFOLIAC (u novom paketu). PAŽNJA: ova krema bez ANA.

O meni Koža je masna s proširenim porama, komedonima, post-aknama i crvenilom. Akne se pogoršavaju s vremena na vrijeme. I sada je to vrijeme). Koristim farmaceutske metode liječenja i njege. Ne želim ići s crvenim, upaljenim licem, ali također ne želim primati nove upale od kozmetike. Da ne bi pogoršali situaciju, koristim ovu medicinsku osnovu. Ne začepljuje pore, skriva crvenilo i nadopunjuje tretman - ne samo matiranje, nego i liječenje akni.

Dostupan u dvije nijanse: Teinte Clair (svjetlo) i Teinte Dore (zlatna). Imam laganu nijansu.

Proizvođač opisuje nijansu krem ​​svjetla kako slijedi:

Formula Fondacija za problematičnu kožu EXFOLIAC je posebno stvorena za ispravljanje i suzbijanje mrlja na koži. Njegov patentirani kompleks pomaže u uklanjanju osipa, smanjuje poliprodukciju bakterija i regulira oslobađanje sebium. Zasićena prirodnim pigmentima, mikročesticama i hidratantnim sastojcima, krema umiva kožu apsorbirajući višak semija. Bori se protiv osipa i osigurava potrebnu vlagu koži. Lagana tekstura kreme posebno je dizajnirana za laganu kožu, koja koži omogućuje prirodan izgled.

Primjena: nanesite po potrebi na lice i vrat.

Za vanjsku uporabu. Cijev od 30 ml.

Čuvati na sobnoj temperaturi.

Cijeli sastav kreme:

Trošak u ljekarnama u Moskvi u ovom trenutku: oko 650-296 grivna.

Izbor nijansi je naravno mali. Moja koža je poštena. Svjetlo je za mene tamno, ali zbog ljekovitih svojstava i prerušavanja, opraštam mu to.

Prije kupnje kreme pitajte apoteku za uzimanje uzoraka. On je vrlo pristojan - 5 ml.

Konzistencija kreme je vodena, tanka, lagana. Na kremu je i napisano - lagani premaz. Dobro se raspoređuje, ne valja kada se nanosi preko kreme sa SPF-om. Može se nanositi kao tanki sloj i čvršće. Odmah ne smrznuti, možete sigurno hlad, postizanje željenog učinka. Ako se pojavi na koži ispod očiju, iako se trudim da se to ne dogodi, ona je ne suši, ne stisne oči. Obično nanosim hidratantno sredstvo za masni sjaj s SPF-om za aknastu kožu, ali ako ga nanosim samo na kožu, onda također nema nikakvih neugodnih osjećaja - on se zacrni, ali se ne suši.

Dakle, počnimo testiranje.

PRIJE. Isprana blagim sredstvom za čišćenje problematične kože. Namočio mi je lice papirnatim ručnikom. Nanosi se farmaceutskom micelarnom otopinom za masnu kožu s cinkom i nanosi tanak sloj hidratantnog sredstva za kožu akni s uljnim sjajem sa SPF 30, jer temelj Exfoliac ne sadrži SPF u svom sastavu, a problematična koža mora biti hidratizirana i zaštićena od sunca. Svi proizvodi nisu iz serije Exfoliac (prejaki su za mene, koža me svrbi i još više crveni - to je od tinejdžera, nisam probala seriju za odrasle žene), a one bez kiselina. Žao nam je za ovu užasnu fotografiju - izrađenu posebno kako bi pokazala sposobnost maskiranja kreme.

Čekala sam nekoliko minuta da se hidratantna krema apsorbira i počela nanositi temelj. Velikodušno sam se poslužio čistim rukama, jer nanosi se u tankom sloju i neće dobro masirati. Nekoliko sam puta obilazio problematična područja pljeskanjem pokreta. I to je ono što je proizašlo iz toga:

Fotografija pokazuje da čak i ako se nanosi u gustom sloju, neće masirati 100%, ali dobro se izjednačava ton kože. U pore ne pada i ne naglašava, izgleda prirodno, maska ​​ne laže. Nanosi se u tankom sloju i daje vrlo prirodan rezultat. Matiranje (s prikladnim, nanesenim pod njim znači) sati za 5. Nakon toga počinjem koristiti mat salvete. Ton lica razlikuje se od tona vrata, ali još jednom ponavljam - spreman je izdržati, jer krema ne začepljuje pore i liječi lice. Nisam primijetio da se prilagođava tonu kože. Ako je potrebno, stavite na vrat. Koža vrata dobro podnosi.

Ovaj temelj je moj omiljeni i spasitelj. Stavio sam mu solidnu 5! U kritičnim trenucima bez njega nigdje:)

Nadam se da će vam moj pregled biti koristan :)

MOJA SPASNOST ZA LJETO! POTPUNO UTAKMICE I MASKE, NE ODRŽAVAJU POREZE. FOTO PRIJE I NAKON PRIJAVE. : 3 komentara

Prilično pristojan rezultat! Ali u našim apotekama nisam vidio takvu kremu.

U našim apotekama (Ukrajina), takav tonski prodaje za 16 dolara, nedavno sam kupio bež ton, za srednje opaljenu kožu, koristio sam Vichy mat ton prije, ovaj voli Vichy, mates dulje vrijeme, ali Vichy ima gusti premaz, savršeno maskira sve Ovo ću uzeti za topliju sezonu i ostaviti Vichy na hladnoći.

Koristim isto! Matiranje i maskiranje na pet plus.

Fondacija Noreva Exfoliac

1 200 rub. rubalja

Sadržaj [sakrij]

Temelj Noreva Exfoliac poseban je kozmetički proizvod s karakteristikama dekorativne kozmetike i ljekovite kreme. Cilj ovog lijeka je maskiranje glavnih nedostataka problematičnog tipa kože, a ima protuupalno i umirujuće djelovanje, a ima i adsorpcijski učinak. Korištenje ovog alata omogućit će djevojkama s problematičnim tipom kože da stvore prekrasnu šminku bez straha za svoju kožu.

nekretnine

Žene s problematičnom kožom svakodnevno osjećaju veliku nelagodu. To je zato što je vrlo teško brinuti se za problematičnu kožu. Posebno je teško sakriti sadašnje nedostatke, stvarajući savršenu šminku u svakodnevnom životu ili u posebnim prilikama.

Najbolje rješenje je koristiti posebne tonske kreme koje su dizajnirane za problematičnu kožu. Riječ je o posebnim kozmetičkim proizvodima koji ne samo da maskiraju nedostatke kože, već ih i tretiraju. Jedna od tih nijansi, koje nisu samo dekorativne, već i brižne, temelj je Noreva Exfoliac.

Noreva Exfoliac je poseban temelj dizajniran da zadovolji potrebe problemskog tipa kože. To je lijek koji ne samo da skriva akne, već ga i liječi. Tonik Noreva Exfoliac temelji se na specifičnim tehnologijama koje kombiniraju tonske pigmente i protuupalne tvari. Exfoliac savršeno skriva nesavršenosti kože, čineći akne, mrlje i ljuskavu kožu manje izraženom.

Temelj Noreva Exfoliac ima kompleks pozitivnih svojstava:

  • Skriva nedostatke problematičnog tipa kože;
  • Stvara trajnu nijansu na površini kože;
  • Ujednačava ton kože, čineći ga ravnomjernim i prirodnim;
  • Pomaže u stvaranju sjajne šminke;
  • Ima svojstva matiranja, apsorbira višak sebuma i sprječava njegovo povećano izlučivanje;
  • Stvara tanak, ali dovoljan tonizirajući premaz, ne čini kožu težom i ne začepljuje pore;
  • Djeluje protuupalno i uklanja iritaciju kože.

struktura

Temelj Exfoliac je poseban dekorativni alat koji pruža elegantan tonizirajući premaz i njegu za problematične tipove kože. Krema istovremeno kombinira nekoliko pozitivnih svojstava. Tijekom stvaranja šminke, on savršeno brine o koži, obnavljajući svoje zdravlje i atraktivnost.

Učinkovito djelovanje Noreva tonera može se objasniti komponentama koje se nalaze u njegovom sastavu:

  1. Ceramidi i vitaminski kompleks imaju adsorpcijski i protuupalni učinak. Savršeno suši kožu, eliminiraju upalu i crvenilo kože, a imaju i antiseptički učinak. Ove tvari sprječavaju povećani sadržaj masti u koži, smanjuju rad lojnih žlijezda i čiste pore bakterija.
  2. Microsponzhi - posebna komponenta ovog tonalnika, koji je u stanju apsorbirati višak sebuma. Mikro-pingovi daju mat i prirodnost kože, izjednačavaju ton i ten. Učinak ovih elemenata u tragovima traje dugo.
  3. Hidratantni kompleks je potreban čak i za problematičnu i masnu kožu. Hidratantni sastojci prisutni u tonskoj bazi Noreva Exfoliac zasićuju stanice epidermisa vlagom i zadržavaju ih unutar.
  4. Prirodni tonizirajući pigmenti, zasićeni sa tekstilom kreme, daju licu lagani i prirodni tonski premaz. Korištenje ovog alata ne uzrokuje učinak maske, koji se može naći u mnogim sličnim lijekovima.

Cijeli sastav ovog proizvoda ima vrlo laganu i bestežinsku teksturu, koja ne začepljuje pore i ne otežava disanje kože. Nekomatogena formula osigurava nježnu njegu epidermisa i siguran tonik kože.

zaključak

Noreva podloga Exfoliac je posebno sredstvo za toniranje s osobinama medicinske i dekorativne kozmetike. Ovaj tonalnik u svom sastavu sadrži kompleks aktivnih supstanci, koji zasićuje kožu korisnim elementima u tragovima i obnavlja njegova osnovna svojstva.

Upute za uporabu

Upute za uporabu zaklade Noreva Exfoliac:

  1. Prije nanošenja tonera očistite kožu sebuma blagim sredstvom za čišćenje.
  2. Nanesite malu količinu tonalne podloge na suhu kožu i pažljivo je umiješajte.
  3. Pričekajte dok se krema ne prilagodi i nastavite s nanošenjem šminke.

Acne: kako izliječiti acne

Odakle dolazi akna i kako je izliječiti. Besplatno liječenje akni kod kuće. Pregledi farmaceutske kozmetike.

Tretmani Zaklada Noreva

Djevojke koje pate od oštećenja kože u obliku akni i akni trebaju pažljivo razmotriti ne samo kreme za njegu kože, nego i tonske resurse. Većina uobičajenih marki proizvođača začepljuje pore, umnožava bakterije i samo komplicira situaciju s aknama. Danas ćemo se osvrnuti na peludnu i anti-nesavršenu teinte clair temelj od medicinske tvrtke Noreva, koja ne samo maskira akne, već ih i liječi.

Opis zaklade Noreva Exfoliac

Noreva - specijalizirana kozmetika za liječenje akni i nadražene kože. Svi znaju da ako se muškarci i dalje suzdrže od skrivanja defekata kože tonskim sredstvima, djevojke ne mogu priuštiti izlazak s crvenim mrljama itd.

Posebno za takve slučajeve razvijena je Noreva podloga koja skriva nedostatke kože, mrlje nakon akni, upalu, sprječava rast bakterija na licu i regulira izlučivanje sebuma.

Noreva korektor uključuje obogaćene prirodne pigmente i mikrodragove koji apsorbiraju višak sebuma, ali istovremeno osiguravaju hidrataciju.

Sastav kreme Noreva Exfoliac Soin Anti-imperfections teinte clair

Zbog lagane nijanse i teksture kreme lako se može isprati ili ukloniti pamučnim jastučićima.

Sastav zaklade Noreva uključuje:

  • Vitamin PP i ceramidi

Ove tvari suše akne, ublažavaju upalu i smanjuju razmnožavanje bakterija, tretiraju epidermu.

Upijajući višak sebuma, koži daje nekoliko nijansi, pa čak i nijansu za nekoliko sati i bez masnog sjaja.

  • Sredstva za vlaženje

Za stalno i ravnomjerno vlaženje u svakom trenutku.

  • Ne-ljekoviti agens

Svi Noreva proizvodi nisu komedogeni, ali ovdje je to posebno naglašeno, tako da kupci odmah razumiju prednosti i prerušavanja u jedan alat. Nema začepljenih pora, samo čista i zdrava koža.

  • Obogaćeni prirodni pigmenti

Zahvaljujući prirodnim pigmentima, Noreva Exfoliac Soin Anti-imperfections krema teinte clair ima laganu i prirodnu boju koja ne stvara efekt maske.

Tko bi odgovarao Norevoj fondaciji

Ovaj temelj je pogodan za tamnu kožu i ima zlatnu nijansu, koja se naziva teinte clair. Tip kože: masna i kombinirana problematična koža.

Postoje dvije nijanse ovog temelja: Teinté Doré (zlatna za tamnu kožu) i Teinté Clare (malo svjetlija).

Tekstura kreme je vrlo nježna i lagana, upravo nanesena, ne stvara neugodne osjećaje. Koža je vlažna, mat, bez masnog sjaja, ravnog tona i bez mrlja. Ugodan i neznatno zamjetan miris prisutan je tijekom cijele serije pilinga.

zaključak

Koristeći ovaj tonski alat, ne samo da ćete se osjećati samopouzdano, izgledati lijepo, nego ćete istovremeno dobiti pristojan tretman kože. Ovaj temelj je vrijedan pažnje djevojčica s problematičnom kožom. Svoje navedene funkcije izvrsno obavlja.

Koliko je fondacija Noreva

Cijena kreme Noreva Exfoliac Soin Anti-imperfections kreće se od 650 do 700 rubalja, ovisno o ljekarni koju odaberete. Možete kupiti ovu kremu u bilo kojoj modernoj ljekarni uz prisutnost medicinske kozmetike. Nazovite unaprijed i saznajte o dostupnosti.

Noreva također ima mnoga druga terapijska sredstva, na primjer,

Noreva Exfoliac podloga za problematičnu kožu 30 ml (zlatna)

Noreva Exfoliac Zlatna tonirana krema

svjedočenje

Noreva Exfoliac Foundation za problematičnu kožu namijenjena je korektivnoj njezi kombinirane, masne, problematične kože.

Rezultat

Koža je glatka, mat, bez masnog sjaja.

kupci

Dovoljno je jednom navesti svoje podatke tijekom registracije, a ubuduće će biti automatski zamijenjeni.

Moj-krem

kozmetika od A do Z

Temelj Noreve

Usporedba dviju krema za masnu / problematičnu kožu: Noreva vs. L'erbolario

Norena Actipur - krema protiv svjetla protiv nepravilnosti nijansirana

L'erbolario- krema od limunovog krastavca za masnu kožu

Tona korektivna krema za osjetljivu kožu Avène Couvrance Fluid Foundation Corrector 01 Porcelaine

Pozdrav! Predstavljamo vašu poruku posvećenu tonik korektivnoj kremi za osjetljivu kožu Avène Couvrance Fluid Foundation Corrector 01 Porcelaine

Od proizvođača: (prevedeno s stranice ureda) Ispravlja nepravilnosti kože i izjednačava ten.
prednosti:
* 5 nijansi Porcelaine (01), Naturel (02), Sable (03), Miel (04) i Soleil (05) za prilagodbu svakom tonu kože.
Visoka otpornost na vlagu i znoj
* Sadrži SPF 15 i štiti kožu od sunca
* Zaštita od foto-starenja zbog pre-trekoferila (također poznatog kao vitamin E, koji je snažan antioksidans)
* Prirodni finiš, mat i ujednačen ten
To jamči lijep ten pogodan za bilo koju vrstu osjetljive kože. Skriva umjerene upale.
Nanesite prstima na lice i vrat.
Dodat ću od sebe da proizvod ne sadrži ulja i da nije komedogen (naveden na pakiranju).
Pakiranje i sastav kreme:
Imam najsvjetliju nijansu - porculan (01). Zapravo, nije tako sjajno. Bež boje s žućkastim subtonom, ali dobro zasjenjenim. Nije prikladno za Snjeguljicu. Daje prosječnu pokrivenost.
Swatch:
S lijeve strane - sunce, desno - sjena:
Blago puhnuo kap kreme:
Još uvijek zasjenjeno:
Uzorak na licu (posvuda s temeljima, puder u prahu s Clinique 03 prahom i Shiseido Bronzer 01 bronzer na jagodicama):
Još dalje
bliži pogled:
Super makro (isti desni obraz ispod pištolja):
Pregledaj moju problematiku - bradu (s Clinique 03 tonalnim i trošnim prahom + mali korektor Lancôme Effacernes):
Osjetite razliku (s lijeve strane - bez svega, s desne strane - s prahom od Clinique 03 i praškom u prahu):
Na zahtjev djevojaka, još jedan uzorak (s lijeve strane - bez svega, s desne strane - samo tonski):
Od mene: Krema daje prosječnu pokrivenost. Otporan. Ne mat, iako je odmah nakon nanošenja vidljiva mat završna obrada. Sijajem s njom oko 1,5-2 sata (koža mi je kombinirana s masnom T-zonom). Kada se obilno nanosi, može podcrtati pore. I piling, ako ga ima, također naglašava.
Kao i uvijek, nabrojat ću prednosti i mane:
+ trajnost
+ SPF 15
+ pogodan za osjetljivu kožu
+ pore ne začepljuju (kod mene)
+ dobro zasjenjena
+ ako na koži nema ljuski, ne vidi se na licu
- naglašava piling
- može pasti u pore (nije potrebno nanositi kremu)
- ne matiranje
Bottom line: Dobra tonska krema za osjetljivu kožu koja pomaže postići ravnomjerni ten i dobro skriva upalu dugo vremena. Nažalost, ne mat, ali korist su mat salvete i prah. Zadovoljan sam s njim. Možda ponovite kupnju.
Cijena: oko 16 eura ovisno o ljekarni
Volumen: 30 ml.
Trajanje uporabe: 10 mjeseci.
Ocjena: 4 +++
Hvala na pažnji!
Masha.

Očistite masnu kožu bez praha i maramice cijeli dan! Savršen temelj pronađen! + Fotografije prije i poslije

Pozdrav svima!

Otkad sam vlasnik masne i vrlo osjetljiva zahtjevi za kožnim tonovima znači da imam red veličine veći od sretnih žena koje si mogu priuštiti masovno tržište. Nakon što sam dala desetke tisuća rubalja za tretman kože i nakon što je bila na recepciji s desecima liječnika, iznenada me udario! Ako su testovi i hormoni normalni, tada se izlječuje želudac. Sve zbog temelja! Trebam kremu koja ne bi začepila moje pore! I nisam pogriješio prelaskom na nekomodogenu kozmetiku i uklanjanje alkoholnih spojeva u proizvodima za njegu, moja koža je postala mnogo čišća. Čudno je da se nijedan eminentni kozmetolog nije zainteresirao za ono što koristim za kozmetiku.. i već nekoliko godina čvrsto sjedim samo na ljekarničkim bazama.

Jedan ljekarnički savjetnik predložio mi je da probam Exfoliac kremu iz nove tvrtke za mene, Norevu.

Dobili su uzorke ne manje od 5 ml, što mi je bilo dovoljno za tjedan dana svakodnevne upotrebe.

Temelj je dizajniran posebno za problematičnu kožu. On obećava matiranje, dezinfekciju, regulaciju salivacije i istovremeno vlaži, a proizveden u Francuskoj. i tjedan dana kasnije sam imao povjerenja i kupio verziju u punoj veličini

Krema ima punu veličinu od 30 ml Krema je u cijevi, a cijev u kutiji je igla u jajetu, jaje u patki, patka u zeca; Tuba s navojnom kapom. Rupa je bila ispunjena folijom. prijatno

S razvrstanim pakiranjem. sada o samoj kremi:

Krema je predstavljena u dvije nijanse: Teinte Dore (zlatna) i Teinte Clair (svjetlo). Izbor nije dobar, ali lagana nijansa se vrlo dobro stapa s mojom bijelom kožom

Tonaža ima strukturu nalik na gel i ugodan svjež miris. Aroma čuva na koži oko 1,5 sata.

Na donjoj fotografiji boja tona bliža je stvarnoj.

Kompozicija za znatiželjnike:

Moji dojmovi:

- kada se nanese, krema se savršeno raspoređuje po licu bez mnogo napora

- ekonomičan za korištenje

- ne pada u pore i nabore cijeli dan!

- ne osjećam se na koži isti dan!

- brzo se upija, ne ostavljajući nikakvu ljepljivost

- tonalnik ima prosječnu sposobnost maskiranja: snažne modrice pod očima neće se sakriti, s bubuljicama to je također slučaj

- daje koži vrlo svjež izgled. Čak i nakon uklanjanja šminke navečer, koža izgleda vrlo svježe.

- ne mrlje otsdezhdu i ne ljuštiti s lica

Fotografija prije i poslije. Krem nanosim prstima:

Kao što možete vidjeti, bubuljica nije skrivala, ali mi se stvarno sviđa ten!

Ispod očiju imam vrlo tanku i suhu kožu, a budući da krema za oči nije jako dobra, želim više hidratantne teksture na ovom području. Da, i sam ton je dizajniran za matiranje i smanjenje izlučivanja lojnih masnih naslaga, pa sada tražim neku vrstu hidratantnog korektora, ili uopće ne znam što. Nadam se Vašem savjetu Ne želim preuranjene bore! Za mene je to jedina mana u Norevi.

I što je najvažnije: MATHING

Krema nema snažan mat izgled. Umjesto toga, lice postaje prirodna izmaglica. Fotografije dolje snimljene su 20 minuta nakon nanošenja kreme. bez praha i rumenila: prirodno svjetlo i bljeskalica

A ovdje je fotografija nakon napornog dana. S bljeskalicom i bez. Tijekom dana nisam koristio prah (mjesec i pol dana prijateljstva s ovim tonom općenito sam izlagao prah iz kozmetike i torbica)

Na fotografiji s bljeskalicom možete vidjeti da je još uvijek nastao mali "sjaj lica", ali u stvarnosti sve izgleda kao na donjoj slici. Mislim da je veliki rezultat, s obzirom na nedostatak dodatnih. rogozina.

Preporučiti:

Preporučujem ovaj temelj svakome tko ima masnu ili kombiniranu kožu (suha koža vjerojatno nikad ne sjaji, sretna). Ton je savršeno prilagođen mojoj snježnobijeloj koži, pa čak i kad sam malo pod suncem opranim suncem, ne vidim razlike s vratom i ušima.

Oduševljen sam fondacijom Noreva Exfoliac! Uz stalnu uporabu, koža zaista postaje čišća, a izlučivanje lojnih žlijezda je značajno smanjeno. Dakle, ovo nije samo kozmetički proizvod, već i terapijski.

Sada je sve toplije i jako me zanima kako će se krema ponašati na vrućini. Budite sigurni da ste postigli fotografije. Ali već razmišljam o kupnji zlatne nijanse za ljeto, posebno u našem gradu za tamniju nijansu. Krema je kupila popust za 800 rubalja, ako je netko zainteresiran, ali u drugoj ljekarni vidjela sam za 600 bez popusta.

Hvala na pažnji! zdrava koža sve više!

Povratne informacije o Vichy krema za masnu kožu

Super tonalik za masnu problematičnu kožu.

Pozdrav svima! Požurujem s vama podijeliti moj pronalazak na području krema za temelj. Ja osobno znam da pronalaženje savršenog tonera nije nimalo lako, pogotovo ako imate problematičnu kožu. Moja koža je daleko od mladenačkog, ali ima problema kao mladost. to su proširene pore, sjaj i bubuljice. Stoga sam tražio tonalnik koji ne samo da to sve prikriva, nego i liječi. I ovdje je čudo koje sam našao. Slučajno sam upoznao tvrtku Noreva. Vidio sam i zainteresirao se za ateru. Savjetnik mi je savjetovao da probam dnevne i noćne kreme za problematičnu kožu za odrasle kao i korektor za problematičnu kožu. Sada o glavnoj stranici. Moj ton je svijetao. Kada se nanese tonalnik potpuno se stapa s kožom. takav osjećaj da njegovo lice jednostavno nije tu. dok savršeno maskira sve nedostatke.. pore izgledaju manje, nema prištića uopće.. Što se tiče matiranja, učinak traje oko 5 sati... onda mi nos počinje sjati.. ali za mene to nije zastrašujuće.. tu su mat salvete i Lako to popravljam. Najvažnije je da izgleda kao da mu nije na licu, a lice izgleda vrlo svježe. Primjenjujem ovaj tonalist na dnevnu kremu iste tvrtke... onda ću pisati o tome. Krema je vrlo ekonomična, što također zadovoljava. Preporučujem ga svima.

Ljekarna Tonalnik Noreva Actipur. Teintée Dorée tamni hlad. FOTO na licu

Doista želim podijeliti svoje dojmove o osnivanju Noreve. Gledajući naprijed, jedini nedostatak je boja. Ali prvo o profesionalcima:

Ton se nanosi vrlo lako i ravnomjerno, premda nije uopće tekućina. Apsolutno ne teče, ali se lako raspoređuje i ne pada u boju. samo ton s različitim osvjetljenjem (električni i iz prozora)

Miris amatera - ljekarne, standard za marku. Ali to se osjeća samo kada se primjenjuje. Tada vrlo brzo nestaje.

Pokrivenost je prosječna. Ako je potrebno, možete primijeniti drugi sloj, ali onda je ton još uvijek vidljiv.

Ton bez baze, nanesen na hidratantnu kremu na vrhu, trajao je 6 sati. Onda opet treba prah. više od 6 sati prošlo je + prašenje

Na licu kreme gotovo se ne osjeća. Nema osjećaja da koža ne diše, a nema želje za pranjem.

Sada o boji. Koliko ja znam, postoje samo 2 nijanse - svjetlo i tamno. Pogrešno sam uzeo tamni. I ispostavilo se da je mnogo tamnije od mog lica čak i sa južnjačkim tenom! Svjetlo hladu, ako ne idete u solarij, također će biti tamno. Osvijetlila sam ton svjetlijim prahom, ili sam samo raširila kremu s svjetlijim tonovima.

Fotografija nije razvedena tona + upaljač prah.

Prema svojstvima krema je dobra. Savjetujem žene u tamnoj koži i ljubitelje solarija;)

Kozmetika Noreva - kvalitetna francuska marka ili još jedan puff?

Članak Navigacija

Povijest kozmetike

Izvor slike: www.liveinternet.ru

Francuska Norev kozmetika za njegu lica i tijela. Potrebno je google, pomislio sam, i otkriti kakva je to životinja. Službena stranica tvrtke širi se i priča priču o stvaranju, koja počinje u srednjem vijeku od nositelja ljekarne do danas. Pa, da, to je kao da je Google nastao s cijevnim računalom. Postojala je i uvjerljivija verzija rođenja ili u 90-ima, ili početkom 2000-ih, prva prodaja dodataka prehrani i boja za kosu. Čini se da je isprva bila tvrtka Merck (Merck) u Njemačkoj, a zatim ih je kupio laboratorij Noreva iz Francuske, koji nastavlja proizvoditi proizvode za njegu kože s istim sastavom pod vlastitim imenom. Zatim kupuju više morskih brandova, poput elcea (farmaceutske boje za kosu), LED Lab, Nutreov Labs, Physcience. Uvjereni su da je njihova kozmetika preporučena od strane svih dermatologa svijeta, prolazi provjere kvalitete i sve u tom duhu. Općenito, da bismo imali koncept kozmetike, prvo moramo pročitati recenzije. Ljudsko mišljenje nije prevareno, ono je najpreciznije, ali najinternetnija stvar koja je išla u jednu bit će loša za drugu. To je zapravo još jedna kozmetika koja nemilosrdno izlijeva riječi bez smisla i razuma, ima previše nusproizvoda, čija se imena ne mogu izgovoriti, a cijenu je bolje ne gledati. Pregled marke AVEDA kozmetike možete naći i na našoj web stranici.

asortiman

Izvor slike: vk.com

Iz činjenice da tvrtka sada ima, to je najrazličitije sredstvo, ali što je čudno, specijalizacija je vrlo uska - ni šampon ni gel za tuširanje. Iako je vjerojatno da je na bolje, neću jesti njihovu čokoladu nakon šampona (Dove). Prolazeći preko svega ostalog, krema za sunčanje, sredstva protiv starenja i za čišćenje. O dobi - bili su zadovoljni, ovdje za sve, od tinejdžera sa svojim problemima do noreva krema za mlade dame preko 40 godina, a sam asortiman bogat: gelovi, mlijeko, maske, cjelina za danju i noću, balzami, voda, serumi, olovke, losioni, emulzije i druge radosti. Općenito, kozmetika je dizajnirana kako bi u potpunosti ispitala i radila sa svim vrstama i problemima kože, što je samo. Od običnog pranja do pravilne njege i liječenja. Svi tipovi kože i mnogi kožni oblici koji se liječe brzo i lijepo su dobrodošli. Da, usput, to će vas koštati prilično peni, četvrtinu vaše plaće, ali to je upravo žrtva koju ljepota stalno zahtijeva.

Linije i pojedinačni proizvodi

U Francuskoj je najpopularniji brand s morem bočnih linija. Prva linija proizvoda protiv starenja EPISOFT A (značajka voćnih kiselina na bazi AHA kompleksa je pod kontrolom pH - kao da nam je nešto rekla). Kasnije se pojavio još jedan - ovaj put posebno za pigmentiranu kožu - TRIO® D, koja se temelji na kompleksu Glabridin.

Izvor slike: dansmabulledesavon.blogspot.com

  • Linija Chrono Regul HD je ravnalo s molekulama obogaćenim kisikom i kompleksom koji ne dopušta proizvodnju sebuma (ako mislite da to nije jako dobro, jer kako drugačije tijelo može eliminirati štetne učinke i zaštititi kožu?). Linija protiv starenja.
  • MATIDIANE - posebno za masnu kožu, za starije žene, pogodne za borbu protiv akni. Vlaži kožu, zateže pore, hrani kisikom, uklanja toksine i liječi njegovo stanje. Visoka podnošljivost, bez parabena, protiv starenja.
  • Exfoliac - za masnu, ali mladu kožu, sadrži voćne kiseline i ceramide (to su molekule koje tvore epidermalnu barijeru koja drži vodu u stanicama, sprječavajući dehidraciju kože). Usput, kozmetika noreva exfoliac sadrži brojna hidratantna sredstva, protuupalna je, normalizira proizvodnju sebuma, sprječava prhut, ne iritira kožu, čisti i smiruje. Noreva exfoliac regenerirajuća hidratantna krema je otišla od njega, koja dublje i temeljitije čisti hidratizirajući i obnavljajući gornji sloj kože, ali i hidrolipidni film, jača barijeru i pojačava zaštitne funkcije epidermisa, uklanja iritacije.,
  • Iklen - ova linija je reklamirana, bori se protiv jake pigmentacije kože, bolesti poput letinga (smeđe mrlje na koži zaobljenog oblika) i melasme (iste pigmentacije, samo raspršene po licu s neravnim mrljama). Na temelju te linije stvoren je proizvod RUZINOL® koji suzbija sintezu melanina (koji nam daje tan, ali zbog čega postoje takva mjesta). Hipoalergena je, ne sadrži mirise, ne vodi do leukodermije. Sadrži serum, kremu, koncentriranu kremu "Melano-expert" za kroničnu pigmentaciju, a RadiansActive krema protiv starenja i depigmentacije.
  • Psoriane - njegu osjetljive, suhe, ljuske kože osjetljive na kemiju, asortiman proizvoda - Noveane 3D, posebno za žene nakon 40. Hipoalergene, na termalnoj vodi, vlaži, nježno ljušti, smiruje, hrani. Prikladno za svakodnevnu njegu vlasišta na glavi, licu i tijelu. Nije štetno za djecu od 3 godine. Noveane 3D - za sve tipove kože, protiv starenja, uklanja bore, uklanja umor i otekline s lica, osmišljen je kako bi vratio elastičnost, stimulira proizvodnju kolagena i elastina, koji čine kožu gipkom, sadrži dnevne i noćne kreme, serum i gel. Bez parabena.
  • Karakteristična gama Xerodiane Plus - korisna za dermatitis, atopičnu kožu i sve bolesti u kojima se koža suši, ljušti i svrbi. Obnavlja, vlaži, liječi tijekom dana (dobro, još uvijek je potrebno provjeriti). Pomaže u ažuriranju stanica, uklanja nelagodu, uključujući svrab.
  • Sesidiane - linija za sve tipove kože, nježno čisti, može čak i ukloniti šminku, au području oko očiju, uklanja nečistoće, ne sadrži parabene, mirise, alkohol, boje.
  • Aqvareva je linija za vlaženje, obnavljanje i zaštitu kože, koja uključuje noćne, lagane i intenzivne maske, kreme, mlijeko, te štapići za balzam.

Općenito, tvrtka svaka 2-3 godine proizvodi novu liniju, tako da možete nabrojati samo one glavne, au svakoj liniji postoji nekoliko gamas za rješavanje različitih problema.

Od pojedinačnih, vrijednih proizvoda, vjerojatno Universal Cleansers, uključujući micelarni losion, koji je pogodan za sve tipove kože, pogodan za nadraženu, problematičnu, dehidriranu, masnu, tanku kožu, s aknama i ekcemom, bez alkohola, otapala, parabena pranje, aromatske tvari. Oni ne suha, nježno njegu, ne uzrokuju pritužbe.

  • Piling maska ​​Noreva maska ​​za dubinsko čišćenje Exfoliac. To je maska ​​s kaolinom, od izlaganja - liječi, čisti, ne suši. Dobro je jer se lako apsorbira, ne isušuje na licu, kao što se događa s drugim kremama, ne ostavlja masni sjaj i osjećaj filma na licu, ten lica se izjednačava, crne točke nestaju, nema crvenila.
  • Noreva tonirana krema za problematičnu kožu. Prikladan je za kombiniranu i masnu kožu, maskira nesavršenosti, mat, vlaži, ravnomjerno nanosi, izjednačava boju kože, ukratko, dobro je u svemu.
  • Noreva Laboratories Exfoliac pjenasti gel (gel za čišćenje pjene - čisti kožu, uklanja nečistoće, uključujući i pore, pomaže normalnom funkcioniranju stanica, efekt matiranja, ne suši kožu. Vrlo gusta, pjena, normalna, ne miriše jako, i može se koristiti umjesto sredstva za uklanjanje šminke.

Mišljenja i mišljenja

Izvor slike: irecommend.ru

Usput, norev proizvodi sadrže kiseline, što može uplašiti kupce. I za dobar razlog. Zatim, prema nekim korisnicima ove kozmetike, ponekad je uporaba kiselina vrlo loša za kožu, čak i kemijske opekline. Mnogi se žale na strašan miris, valjanje i ljepljivu teksturu, koja tada sja na licu. A ako pogledate noreva kozmetika recenzije kupaca, onda postoji čista 50 do 50, kao i obično, netko je sretan, netko nije. Usput, kad je na cijevi napisano "hipoalergeno", to još uvijek ne znači ništa.

Ponekad koža reagira neočekivano na sve pohvalne kvalitete čak i najsvježije kreme, da ne spominjemo jata, koja se događa s proizvodima koje treba očistiti, a ne uništiti gornje slojeve kože. Na primjer, koliko se puta dogodilo da "ozbiljna" krema, koja se oglašava kao da ima snažan izraženi učinak i najdublje uplitanje u život vaše kože, zapravo uzrokuje ozbiljno crvenilo, iritaciju, akne, ponekad izražene opekline i druge znakove nezadovoljstva. I što učiniti ako se za to plati mnogo novca? I da, cijene gristi, a ako neki hvale glasno, i ne štede novac za ponovnu kupnju, ostali su čak napustili da gledaju u njenom smjeru. A neki se, usput, prodaju samo u garniturama, navodno za sveobuhvatnu njegu i potpuni tretman. Stoga se preporuča da se prvo probaju rizici, i to samo na maloj površini kože ruku. Također, to ne bi naletjeti na alergiju, bit će korisno pročitati naš članak "Provjera roka trajanja kozmetike".