Hair Forum.com

Prevencija

tretman gubitka kose

  • Popis foruma ‹Razgovor.
  • Promjena veličine fonta
  • Pitanja
  • galerija
  • registracija
  • ulaz

Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

Olesita 20. lip 2012., 22:39

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

demooon87 21 Lip 2012, 21:11

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

Olesita 21. lip. 2012, 21:33

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

Evgenika 21. lip. 2012, 22:48

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

Evgenika 21. lip. 2012, 23:00

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

Olesita 21 lip 2012, 23:15

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

Evgenika 21. lip. 2012, 23:39

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

demooon87 22. lip. 2012, 00:02

Možete jednostavno, Eugene (ili Zhenya). Ovaj nadimak proizvod je stare dječje mašte.. Jednom davno bio je registriran na različitim mjestima i kako bi mu bilo lakše - ući u njega. I tako se dogodilo, iako je bio mnogo zreliji. Sada na forumima koji su relevantni za mene, promijenio sam ga u ozbiljniji. Još nisam došao do volosy.com

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

Belorusochka 22 Lip 2012, 17:36

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

demooon87 22. lip. 2012. 19:22

Recite mi više, kako ste upotrijebili tinkturu nevena (je li to ljekarnički alkohol, razrijeđen na pola?), I kakva Rokotan?

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

Belorusochka 22 Lip 2012, 19:28

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

Anya 24 lip 2012, 00:23

Koristim bilje (nevena, kadulja, kopriva, vrpca, riža, konjska repa, hrastova kora, kamilica, ružmarin itd.) 1,5 godina. Skoro svaki dan. Nažalost, učinak nije primijećen.

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

marisha 24. lip 2012., 08:50

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

Evgenika 24. lip. 2012, 10:56

100% dogovoreno!

Re: Masna seboreja. Postoje li tretmani i liječenje?

Belorusochka 24 Lip 2012, 11:37

Tko je na konferenciji

Trenutno pregledavate ovaj forum: nema registriranih korisnika i gostiju: 11

Rotokan

Oblici oslobađanja

Upute za rotokan

Rotokan (cvijeće nevena ljekovito (lat. Caléndula officinlis) + cvjetovi kamilice (lat. Matricia chamomila) + biljka stolisnika (lat. Achilléa millefólium) - troslojni biljni lijek koji ima protuupalno, antibakterijsko djelovanje i ima protuupalno, antibakterijsko, imperativno, imperativno, imperativno, imperativno, imperativno, imperativno, imperativno, imperativno, imperativno, 100-KS; Koristi se i izvana i sustavno. Ima ljekoviti učinak i pomaže obnavljanju integriteta sluznice. Koristi se uglavnom za bolesti usne šupljine upalnog podrijetla:

• aftozna upala sluznice usne šupljine;

• upala parodontnih tkiva;

• nekrotična upala usta i desni.

Drugo područje primjene Rotokana je gastroenterologija: lijek je uključen u protokole za liječenje upale sluznice dvanaesnika i pilorične zone želuca, kronične upale tankog crijeva i upale debelog crijeva. Ima oblik doze otopine. U liječenju upalnih bolesti usne šupljine lijek se razrjeđuje u vodi i nanosi nanošenjem na zahvaćeno područje ili oralne kupke. Učestalost korištenja - 2-3 puta dnevno. Tijek liječenja je 2-5 dana. U liječenju parodontitisa, ukapavanje lijeka provodi se uz pomoć turunda umetnutih u udubinu između zuba i gume (t.

br. "Džep za žvakanje"). Postupak se provodi svaki dan tijekom 5-6 dana. Kada se koristi u gastroenterološkoj praksi, Rotokan se koristi pola sata prije jela ili nakon istog razdoblja nakon njega. Učestalost korištenja - 3-4 puta dnevno, tijek liječenja se provodi u roku od 2-3 tjedna. Drugi način davanja lijeka je kroz rektum pomoću klistiranja. Postupku prethodi čišćenje klistir. Tijek liječenja u ovom slučaju je 4-6 dana.

Rotokan je tamno smeđa tekućina specifičnog mirisa. Prisutnost sedimenta nije znak nekvalitetnog lijeka: prije uporabe bočicu treba protresti kako bi se dobila homogena otopina. Zbog svoje biljne prirode, lijek praktički nema klinički značajnih nuspojava. U najrjeđim slučajevima mogu se razviti alergijske reakcije. Jedina kontraindikacija za uporabu Rotokana je individualna netolerancija na bilo koju komponentu (e) lijeka. Nisu zabilježeni slučajevi predoziranja Rotokanom, kao i akutnog trovanja lijekovima. Iz ljekarni se lijek prodaje bez liječničkog recepta. Preporučuje se čuvanje Rotokana na hladnom (8-15 ° C) mjestu, štiteći ga od izravnog sunčevog svjetla.

Rotokan recenzije kose

Registriran: 09. ožujka 2011
Poruke: 12

Registriran: 15.11.2008
Poruke: 2396

Registriran: 09. ožujka 2011
Poruke: 12

Registriran: 15.11.2008
Poruke: 2396

Pozdrav! Radnja je sljedeća.
Kupujemo malavit (tekući), švedsku gorčinu, maraslavin, rotokan, tinkture ginsenga, eleutrocokku, ekstrakt aloe, votku 100ml.. ljuta paprika 1 komad. Kao i ulje od šipka, sjemenke bundeve, kantarion, ulje klorofila (to je u ljekarni), eterična ulja: čajevac, lavanda, kadulja.

Melje papar, ulijte votku i insistirajte 1 tjedan. Zatim filtriramo i istisnemo sirovine. U tekućinu dodajte rotokan, tinkturu ginsenga, eleutherococcus i ekstrakt aloe.

1. mjesec.
Noću, protrljajte smjesu u korijen kose: 1/2 kom. Malavita, 1 hl Švedska gorčina, 1 sat. sok od limuna, 1ch.l. paprika adaptogenoj tinkturi i 2 č.l. voda. Podmetnite držite jedan sat ispod filma, uklonite film i osušite prirodno.
Ujutro operite kosu i utrljajte u korijene kose crveno-adaptogene tinkture razrijeđene 1 do 5 vodom.

2. mjesec
Noću se izmjenjuju: Maraslavin u čistom obliku i tinktura paprike-adaptogena (razrijeđena vodom 1k1).
Ujutro operite kosu i utrljajte u korijene kose crveno-adaptogene tinkture razrijeđene 1 do 5 vodom.

3. mjesec
Noću, utrljajte smjesu u korijen kose: 1 žličica. sok od luka, 2ch. sok od limuna, 1ch.l. paprika-adaptogenna tinktura i 1.l. voda. Podmetnite držite jedan sat ispod filma, uklonite film i osušite prirodno.
Ujutro operite kosu i utrljajte u korijene kose crveno-adaptogene tinkture razrijeđene 1 do 5 vodom.

Za sva 3 mjeseca, jednom tjedno, napravite uljnu masku za neoprane korijen kose i samu kosu za 2 sata pod filmom i izolaciju: ulje šipka, 1 žlica, sjemenke bundeve, 2 sjemenke, gospina trava, 1 klor, klorofil 1 sat. + esteri: čajno drvo 6kap., lavanda 10kap., kadulja 5kap. Nakon temeljitog ispiranja šamponom isperite ga kiselom vodom (po litri žlice limunovog soka ili 1 žličici jabučnog octa)
_________________
Ako žena prekine krila, letjet će na metli.

Protuupalni Vifiteh Rotokan

Pravi prijatelj i pomagač u gingivitisu i faringitisu

Prije tjedan dana dogodila mi se neugodna priča. Tijekom večere, snažno ubadao gumu s ribljom kosti, ne da je ubod izravno u desni, morao sam koristiti pincetu za izvlačenje. Kost je uklonjena bez ikakvih problema, a kod ranjenih desni oteklina ujutro, pocrvenila je, a bolovi su se pojavili, osobito kada su žvakali.

Sjetio sam se starog dokazanog lijeka, obično ispirem grla tijekom pogoršanja kroničnog faringitisa, ali znam da se koristi s drugima.

upalne bolesti sluznice usta i ždrijela, paradont različitih etiologija, aftozni stomatitis, parodontitis, nekrotizirajući gingivitis. I također u gastroenterologiji za liječenje gastroduodenitisa, enteritisa, kolitisa.

Ovaj lijek je tamna tekućina izraženog specifičnog mirisa i okusa (nije jako ugodna).

Sastav ovog alata uključuje biljke s ljekovitim svojstvima, naime.

Uvijek sam pripremala svježe toplo rješenje koje sam koristila za jedan postupak ispiranja.

1 čajna žličica otopine za 1 šalicu prokuhane vode.

Ispiranje usta obavljalo se 4 puta dnevno nakon jela, nakon tri dana izliječila sam gingivitis, zubi su zacijelili, a neugodni simptomi su nestali.

Tijekom trudnoće tijekom pogoršanja faringitisa, liječnik mi je također dopustio da ga koristim lokalno u obliku ispiranja, iako se u uputama kaže:

Ne preporučuje se uporaba zbog visokog sadržaja etanola.

(Još bolje, ovo rješenje nego što je došlo do uzimanja antibiotika). Tada je i faringitis prošao unutar tri dana.

I koža će izliječiti, a bol će se osloboditi... (+ fotografije pakiranja i uputa)

U početku se susreo s ovim alatom kada vam je bila potrebna tinktura nevena.
(Pročitao sam recenzije da je bila 100 puta bolja od tonika za lice)

Ali nije bila u ljekarni
(ili je odlučio otkinuti više novca )
Ljekarnik je savjetovao ovaj lijek - kažu da već postoje tri ekstrakta koji će pomoći 3 puta bolje)
Pa, uzeo sam ga.

To košta - 55 rub za 50 ml
(jednostavna tinktura nevena 10-15r)

Ok je vrlo multifunkcionalan lijek.
I zacjeljivanje rana, i protuupalno, i regenerirajuće, i uz bol u želucu pomoći će, i ublažiti zubobolju.... samo čudo u boci)

Dakle:
to stvarno liječi kožu - može se primijeniti na točkicama na prištićima - dobro se suši, možete napraviti losion i obrisati kožu - zateže pore, malo tonira.

s boli u želucu, šteta - 1h. l za pola čaše vode - i bilo je teško

+ Ponekad sam mučio umnjake (vjerojatno više puta godišnje ozlijedio oko 7 godina)
ispiranje i vlaženje pamučnih štapića i stavljanje na desni još neko vrijeme
bol primjetno opada)

sastojci: tekući ekstrakti kamilice, nevena i stolisnik + alkohol.

Ekstrakt cvjetova kamilice omekšava i smiruje kožu, potiče zacjeljivanje i obnavljanje stanica, smiruje osjetljivu kožu oko očiju, pomaže kod bodljikavog mraza i dijateze.

Nevena - najbolja boja kože, zaglađuje ožiljke i čini kožu čišćom. Uz redovitu uporabu, tinktura nevena ublažava akne i mitesere.

Ekstrakt stolisnika - koristi se za ekcem, dermatitis, opekotine, medicinsku i kozmetičku njegu za izbljeđivanje kože + gastrointestinalne bolesti, sa smanjenom sekrecijom, bubrezima, mokraćnom sustavu, bilijarnom diskinezijom, neurozom - gutanjem.

Savjetujem vam da ga pozovete na opremu za prvu pomoć)

Nadam se da će netko dobro doći
Nemojte se razboljeti!

postskriptum ali kako je primijetio da je okus i miris njega zaista odvratan... ali u "sirovom" obliku i da ga se ne konzumira - razrijeđen podnošljivo)

fotografija 1 - pakiranje
fotografija 2 - sastav
photo 3 - cijena
fotografija 4,5 - instrukcija.

Faringin, stomatitis ili samo boli zub? Rotokan će te izliječiti.

Rotokan za mene - lijek za sve bolesti u mom grlu. To je alkoholna infuzija bilja s protuupalnim, antiseptičkim i antispazmodičnim djelovanjem. Prodaje se u ljekarnama, vrijedan denar, negdje u regiji od 20 - 30 rubalja. Ali akcija je ogromna.

Upute nisu priložene, evo što je napisano na paketu:

I ovdje je sama boca:

Koristim ga sa zavidnom pravilnošću, tako da u arsenalu flakonchiki različitih proizvođača.

To ne utječe na učinak lijeka i na rezultat !!

Pa, sada, zapravo, o rezultatima.

Ako imam upalu grla (to se događa često, dovoljno je malo prekuhati i, molim, faringitis) Isperi ga tri puta dnevno, 1 čajnu žlicu po čaši vode. Pomaže mi vrlo dobro, nekoliko dana provodim u grlu. Ponekad u posebno teškim slučajevima koristim ga s ovim divnim antiseptikom. Osim toga, ponekad trljam u grlo izvrsnu mast s ekspektorantnim i protuupalnim djelovanjem.

od nuspojave Mogu primijetiti sljedeće: s čestim ispiranjem rotokanom, može se pojaviti suho grlo i škakljanje, što nije iznenađujuće, otopina je još uvijek alkoholna. Nisu zabilježene alergijske reakcije.

Ako zub iznenada boli (imam jedan problem, koji zabrinjava svaku jesen i proljeće), opet mi Rotokan dolazi u pomoć, nekoliko ispiranja - i više se ne sjećam o zubobolji. Ova akcija je također testirana na muža, također pomaže da se radi glatko!

Preporučujem ga svima! Jeftin i vrlo učinkovit!

P.s. I nedavno sam otkrio još jedan dobar adjuvant za liječenje upale grla!

Jedina stvar koja mi je pomogla! + FOTO

Moje desni su strašno upaljene, stalno krvare. Nema medicinskih pasta za zube.

Parodontist je savjetovao da kupi Rotokan.
1 žličica Rotocana razrijeđena u 1 šalici tople vode. Usta moraju biti isprana.
Uzgojio sam je prije spavanja i još sam je koristio ujutro. Okus, naravno, nije jako ugodan, ali zbog zdravih desni možete patiti)
Bijes i krvarenje nestali su već sljedećeg dana. Bio sam sretan)

Istina, kao što mi je rekao parodontolog, ne možete ga koristiti dugo vremena.
Koristio sam lijek 3 tjedna. Ponovite ponajprije u mjesec dana.

Za mene je ovo broj 1 u borbi protiv parodontne bolesti.

Višenamjenski protuupalni agens prirodnog podrijetla

Ovaj alat već dugo živi u mojoj opremi za prvu pomoć. To je univerzalni proizvod za borbu protiv upalnih procesa. Alat je u boci tamnog stakla, ima bogatu smeđu boju s izraženim mirisom alkohola i bilja. Ovaj se alat može koristiti i izvana i iznutra. Kao dio kamilice, nevena, stolisnik i alkohol. Sve je vrlo korisno i najvažnije učinkovito. Ovo rješenje može se primijeniti:
1. Za liječenje grla (razrijeđen s toplom prokuhanom vodom i češće isperite to bolje).
2. Za liječenje stomatitisa i drugih upalnih procesa usne šupljine (uglavnom upale desni) Čini mi se da je rotokan vrlo dobar lijek za liječenje i prevenciju parodontne bolesti.
3. Rotocan se može koristiti u ginekologiji kao ispiranje (naravno, u vodi razrijeđenom obliku).
4. Za pripremu losiona za lice (ako se razrijedi s prokuhanom vodom). I u svom čistom obliku može se primijeniti lokalno na prištićima. Vrlo dobro dezinficira, suši.
5. Koristim Rotokan za jačanje kose. Kao regenerator nakon šamponiranja ili dodavanja maski za kosu.
Općenito, područja uporabe ovog proizvoda su vrlo raznolika, i što je najvažnije, to je prirodni lijek. Savjetujem svima.

Rotokan - moje spasenje.

Rotokan - protuupalno sredstvo biljnog podrijetla. Sastoji se od četrdeset posto etilnog alkohola i biljnog ekstrakta kamilice, nevena i stolisnika.

U priručniku je detaljno navedeno da se zbog činjenice da može imati lokalno protuupalno djelovanje i da ima antispazmodična svojstva, koristi se u stomatologiji i gastroenterologiji.

Budući da sam od 9. razreda stalno bolovala od upale grla, tonzilitisa i drugih sličnih bolesti, liječnik me je jako dugo savjetovao. I čudo - grlo liječi super. Raspršujem čajnu žličicu infuzije na 1 šalicu tople vode, odmah isperite, inače efekt slabi! Moj omiljeni medij također me čini sretnom s cijenom - četrdeset rubalja za bocu.

U novije vrijeme pronašla je izvanrednu primjenu - vrlo dobro izliječene prištiće, ogrebotine, brzo se suši i dezinficira, pa je također dobro za kozmetičke svrhe.

Preporučujem sto posto.

Rotokan - sve novo dobro zaboravljeno staro!

Moj jedan od najvažnijih asistenata! Ovo je rotokan.

Moja voljena sestra upoznala me s Rotokanom. I otkrio sam sva njegova korisna svojstva.

Može se koristiti gotovo svugdje iu svakoj situaciji, ali ne zaboravite da je ne biste trebali zloupotrebljavati.

Rotokan je biljna tinktura. Sadrži alkohol i bilje kao što su kamilica, cvijeće nevena i stolisnica. Sve ove biljke su vrlo korisne i imaju iscjeljujuće, umirujuće i protuupalno djelovanje.

On mi stalno pomaže. Naime, uz zubobolju, bol u grlu, ako (Bože sačuvaj, naravno) krvari desni. U čašu tople vode ispunim žličicu i isperem usta s njom. Ovaj lijek ublažava upalu i bol. Dobre stvari za oralnu higijenu. To će biti vrlo korisno za prevenciju jednom tjedno za ispiranje usta)

A Rotokan dobro uklanja upale od akni. Dakle, ako se pojavio bubuljica, spalio bih ga s Rotokanom. Samo nemojte zaboraviti da zatim kožu navlažite. Svejedno, lijek ima alkohol i isušuje kožu)

Ovdje je takva korisna tinktura! Obratite pozornost na kontraindikacije. Sada u kompletu za prvu pomoć stalno imam)

Iscjeljujuća kamilica! (Fotochki)

Jednom, na pozadini smanjenog imuniteta, počeo sam imati stomatitis. Prije (srećom) nisam se susreo s ovom bolešću. Ali onda sam morao naučiti sve strahote da sam osoba bolesna s ovom neugodnom bolešću: nemoguće je govoriti, jesti, pomicati jezik i zube. Svaki pokret pretvara se u nepodnošljivu bol, te dodaje da je sluzav i da su osjećaji najmanji. Općenito, moja patnja je bila strašna!

Pa, svi sada znaju da je skupo u naše vrijeme: za kupnju nekoliko lijekova propisanih od strane liječnika, trebate barem tisuću i pol rubalja, ili čak i više. U to vrijeme imao sam heksoral u kompletu za prvu pomoć, tantum verde - sprejevi lokalne akcije. I jedna mi je žena savjetovala Rotokan. To košta oko 25-30 rubalja. Imao sam dvije boce za potpuni lijek (neću reći o kompleksu povezanih vitamina i imuno-lifting lijekova). Naizgled je smeđa tekućina na alkoholu s izraženom aromom i okusom kamilice i nevena. Ne znam kako itko, ali za mene, tako ugodan miris. Onda su mi djeca imala grlobolju samo su bili voljni isprati. Ovaj mi je lijek pomogao! Ne znam ni što bih bez njega. Razrijedio sam ga vodom (mijenjajući koncentraciju) i isprala ga usnom šupljinom i nakon nekoliko dana moja je muka počela završavati. Nakon toga je odlučio, neka uvijek stoji na polici, lijek je dostupan i jednostavan za korištenje! Naravno, preporučujem! Nemojte se razboljeti!

Osvrti na Rotokan

Oblik izdanja: Izvadak

Analogi Rotokan

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 75 rubalja. Analog skuplji za 53 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 89 rubalja. Analog skuplji na 67 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 163 rubalja. Analog skuplji na 141 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 197 rubalja. Analog je skuplji za 175 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 197 rubalja. Analog je skuplji za 175 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 248 rubalja. Analogni više za 226 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 294 rubalja. Analog skuplji na 272 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 319 rubalja. Analog skuplji za 297 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 327 rubalja. Analog skuplji na 305 rubalja

Upute za uporabu Rotokanu

Farmakološko djelovanje

Kombinirani pripravak biljnog podrijetla ima lokalni protuupalni, antiseptički, hemostatski učinak. Potiče regeneraciju oštećene sluznice.

svjedočenje

Upalne bolesti usne šupljine (aftozni stomatitis, parodontitis, nekrotizirajući gingivostomatitis).

U gastroenterologiji (kao dio kombinirane terapije): gastroduodenitis, kronični enteritis i kolitis.

Režim doziranja

Na lokalnoj razini. 5 ml otopine se razrijedi u 200 ml tople vode. Za bolesti sluznice usne šupljine primjenjuju se aplikacije (15-20 minuta) ili oralne kupke (1-2 minute), 2-3 puta dnevno, tijekom 2-5 dana. U liječenju parodontitisa, nakon uklanjanja zubnog kamenca i struganja patoloških džepova guma, tanke turbine, bogato navlažene otopinom, ubrizgavaju se u džepove zubnog mesa 20 minuta dnevno ili svaki drugi dan (4-6 puta).

Unutar - 1 / 3-1 / 2 šalice (60-100 ml) otopine 30 minuta prije obroka ili 40-60 minuta nakon obroka, 3-4 puta / dan. Tijek liječenja je 2-3 tjedna.

Mikroklizeri: rektalno - 50-100 ml otopine nakon čišćenja klistir, 1-2 puta / dan. Tijek liječenja je 3-6 dana.

Nuspojave

kontraindikacije

Recenzent: Tatjana (pozitivna recenzija)

Biljna tinktura faringitisa

Prednosti: učinkovitost, brzina, prirodni sastojci, jeftini

Nedostaci: neugodan okus

Šteta je što se takav odličan alat malo reklamira. Slučajno sam doznao za njega, vidio sam preporuku u instagramu malo poznatog fotografa. Rotokan se najčešće koristi za faringitis. Trebaju nekoliko puta dnevno ispirati grlo kako bi pomogli. Tinktura tamno smeđe boje, mirisi raznih biljaka. Razrjeđujem tinkturu toplom vodom iz kotlića i tako isperim usta. Okus je još uvijek neugodan, ali ga možete tolerirati. Rotokan brzo ublažava upale i ublažava nelagodu. Volim činjenicu da je to prirodni lijek i da se može kupiti jeftino. Samo 30 rubalja po boci, to nije ozbiljno.

Recenzent: Anastasia (pozitivna recenzija)

Izvrsna alternativa za biljni izvarak

Prednosti: Ljekovito bilje u sastavu, prirodno, lakoća i brzina korištenja, ekonomično, niska cijena, smanjuje upalu

Nedostaci: Lagano mrlje zubne cakline

Vjerujem da je grgljanje najučinkovitija metoda u liječenju upale grla. Nedavno sam otkrio Rotokan, alkoholni ekstrakt 3 ljekovitog bilja. Stvarno mi se sviđa činjenica da ne morate trpjeti i kuhati poput kamilice, čekati da se ohladi, a onda samo ispirati grlo. Rotokan u tom pogledu je mnogo praktičniji, samo ga treba razrijediti u prokuhanu vodu i odmah možete početi primjenjivati. Obično ispirem 3 puta dnevno. Ovo je više nego dovoljno. Dobro se nosi s pečenjem i ublažava bol prilikom gutanja. Okus je specifičan, biljni, blago gorak. Ali ovo je sitnica, glavna stvar je da pomaže!

Recenzent: Tatjana (pozitivna recenzija)

Prednosti: učinkovit lijek, prirodan

Nedostaci: sadržaj alkohola

Znam za Rotokan dugo vremena. Moje poznanstvo s njim počelo je kad mi je terapeut propisao lijek. S ARI, zajedno s drugim lijekovima, propisao mi je Rotokan. To je protuupalno sredstvo biljnog podrijetla. Sadrži ekstrakte takvih biljaka poput stolisnika, kamilice i nevena. Osim ovih biljaka, prisutan je i alkohol. Koristi se za grgljanje na sljedeći način: razrijeđen 1 žličica. lijek za 1 šalicu vode i ispire što je duže moguće i češće. Mogu reći da lijek djeluje čudesno, učinak nije dug. Nijedan sprej ne pomaže. Također je pokušao koristiti lijek za krvarenje desni. Uzgojio 3 žličice. u 1 čašu vode i isperite 5 minuta. To pomaže previše dobro. Rotokan ima širok spektar djelovanja: koristi se u njezi usne šupljine, s problemima s gastrointestinalnim traktom, ginekologijom i sl. Prednosti lijeka su njegova svestranost u uporabi, visok učinak uporabe, potpuno prirodni sastav. Jedini nedostatak je visok sadržaj alkohola.

Recenzent: eka (pozitivna recenzija)

Prednosti: Jeftin, pomaže kod mnogih bolesti, djeluje brzo, miriše dobro, prirodno, ne izaziva stranu ili ovisnost, ekonomski troši

Nedostaci: uzrokuje slab osjećaj pečenja.

Isprva sam isprala usta bolestima desni i za samo tjedan dana problem je riješen. Tada sam izvadio zub i opet upalu. Uzeo sam dulje, 2 tjedna, ali još uvijek izliječen bez uporabe antibiotika. Zatim je koristila Rotokan u kombinaciji s drugim antiseptikom - njezina je kći imala stomatitis. Ojačao je učinak drugog lijeka, i kao rezultat toga, zanemarena bolest je poražena u djelomičnom tjednu. Sada pijem otopinu tijekom pogoršanja gastritisa. Tako se ispostavi da se brže zacjeljuje, a za nekoliko dana bol i osjećaj pečenja su mnogo slabiji. Kada lijek za pankreatitis također pomaže, poboljšava apetit i probavu, smanjuje nadutost i nadutost. No, nedavno ih je izliječio hemoroide, i uspio brzo riješiti svrab. Rotocan sadrži samo prirodne sastojke, jer ne izaziva štetne i zarazna. Je li to malo gore zbog alkohola u sastavu.

Autor recenzije: Zubkovskaya Tatyana (pozitivna recenzija)

Prirodno protuupalno i antibakterijsko sredstvo

Prednosti: Prirodni sastojci

Nedostaci: Alkohol u sastavu

Lijek se temelji na poznatim ljekovitim biljem. Držim ga kod kuće za svaki slučaj, koristim ga izvana i iznutra, držim ga u hladnjaku. Alergije ne uzrokuju, prodaju bez recepta, to je tamna tekućina s mirisom povrća, proizvodi se u staklenim bocama, ponekad ima taloga. Nije se loše pokazao u liječenju gastritisa. Razrijediti žlicu za desert u čaši vode i popiti pola čaše prije svakog obroka. Ukus je tolerantan, popravlja stolicu. Od dysbiosis nije pomoglo, ali upala u rektum izliječiti. Napravljene su mikroklizme s istom otopinom nekoliko puta dnevno. Bez razrjeđivanja, lokalno liječim bilo kakve upale, obrišem lice, ali mi isuši kožu.

Recenzent: Evgenia Antonova (pozitivna recenzija)

Višenamjenski lijek, biljna tinktura.

Prednosti: prirodni lijek, bez kemijskih dodataka, smanjuje upalu

Nedostaci: mali mjehur

Koristio sam ovaj alat kad sam stavio krune. Desne su oštećene i liječnik je savjetovao da ispere usta kao sredstvo za dezinfekciju i oslobodi upalu. Tinkturni alkohol, u sastavu kamilice, nevena i stolisnik. Također sam ga koristio za bol u grlu, prethodno razrijeđen s vodom (1 žlica po čaši vode) i ispran s upaljenim grlom. Dobro uklanja upalu, uklanja simptome boli. I moja kćer gumiran tinkture u vlasište, za jačanje kose, rekao je da je učinak nije lošije nego od skupe balms. Rotokan je multifunkcionalni lijek koji je siguran. Također možete spaliti bubuljicu i trljati lice umjesto losiona.

Recenzent: Anastasia (pozitivna recenzija)

Dobro liječenje grla

Prednosti: cijena, sastav, rad

Nedostaci: prisutnost alkohola

Rotokan u opremi za prvu pomoć moje obitelji odavno. Lijek, premda jeftin, izvrsno radi s bolovima u grlu, pohvaljuje gumu i pomaže meni, djetetu i suprugu. Čim se malo počne boliti, ili škakljanje grla, odmah ga isperemo rotokanom. Sastav biljke: kamilica, nevena, stolisnik. Jednu čajnu žličicu ekstrakta ulijemo sa 100 ml nehlađene vode, nastali sastav ispiru, na prvi dan bolesti svakih sat i pol, ako je moguće. Drugog dana grlo je već manje bolno i možete isprati 3 puta dnevno, šireći tinkturu u istom omjeru. Grlo u potpunosti prolazi 3-4 dana.

Rotokan za akne: uporaba i kontraindikacije

Postoji odličan lijek za rane, tonzilitis i upalu grla - Rotokan, akne, uzgred, također savršeno pomažu. Ponekad se želite riješiti lezija koje se pojavljuju na najneprikladnijim mjestima. No, koža se postupno navikava na sredstva, pa je potrebno periodično mijenjati lijekove.
Ako pogledate sastav, možete razumjeti zašto to dobro radi. Kamilica se smiruje, ali je toliko potrebna za upalu. Neven se bori izravno s samom upalom, zajedno s aknama u prahu. A stolisnik "žuri" da im pomogne. I u svemu tome ostaje "konačni učinak" za alkohol na kojem su nacrtane biljke.

Kako se primjenjuje rotokan

Prethodno operite kožu kako biste iz nje uklonili gornji zaštitni sloj masti. Zatim navlažite pamučni jastučić u tinkturi i samo ga pričvrstite na upaljeno područje. Dugo čekanje nije vrijedno toga. Uostalom, alkohol ne samo da suši kožu, već može uzrokovati opekline i iritacije. Sve je dobro u mjeri. Bolje je izbrisati mjesto, osušiti tinkturu i ponovno osušiti. Takvi losioni spasit će kožu od upaljenih i trulih lojnih žlijezda, uništiti bakterije koje žive i razmnožavaju se u kanalima ovih žlijezda.

Naravno, u jednom danu nećete ukloniti sve akne. Ali u nekoliko dana ćete smanjiti njihovu količinu ako koristite benzoyl peroksid iz acne. Možete čak reći da ćete postupno smanjiti izlučivanje lojnih žlijezda. Takvo brisanje je dobro za masnu kožu. Uostalom, zbog alkohola, postaje suvlja, ne tako sjajna. I bilje koje je uključeno u njegov sastav blagotvorno djeluje na zdravlje kože.

Kao i svaki drugi lijek, ova tinktura ima kontraindikacije. Unatoč činjenici da koristite Rotokan za akne, još uvijek je potrebno pojasniti da trudnice i dojenje trebaju biti opreznije. Alkohol u njemu prodire kroz krv kroz kožu. Stoga kontakt s ovom tinkturom smanjite na minimum. Bolesnici s alkoholizmom i bolestima jetre također bi se trebali suzdržati.

Da, i alergije su izuzetno pažljive. Pregledajte sastav. Pobrinite se da nemate alergije na bilo koju biljku.
Nemojte koristiti lijek koji je istekao. Zato budite oprezni. Ovo je vaše zdravlje. I tvoju kožu. Nemojte se "igrati" s njima.

Pregledi lijeka Rotokan

Ekstrakt za oralnu primjenu, Evalar

Indikacije za uporabu

Rasprava o lijeku Rotokan u zapisima mama

. i isprati usta. Onda možeš progutati. Možete kupiti ryazhenka ili prirodni jogurt i isprati usta. Imao sam veliki bolni jezik. Ništa nije pomoglo. Miramistini, klorheksini i rotokanci. Parmezan je pomogao.

Da, rotokan mi je također puno pomogao!

Trudni terapeut Rotokan mi je propisao ispiranje. Stvarno je na alkoholu, ali treba ga razrijediti i isprati vodom. To mi puno pomaže.

. Llipt - čajna žličica razrijeđena u pola čaše vode - vrlo dobro ubija bakterije i ispire grlo s gotovo vrućom otopinom klorofila (čak i ako ne boli). 2. Ispraznili grlo s rotokanom razrijeđenim u vodi. 3. Ocijedite grlo Tantum Verdea. 4. Zajedničke parne inhalacije sa sokom / kamilicom / eukaliptusom. izlučuje sok 7. Naljepljen papar gips i napravio senf žbuke (ali je bolje da se posavjetujete s liječnikom) 8. Zamazali grudi mazilom Dr.

. može uzrokovati uzrokovanje tona; za kašalj: ako nema temperature, onda su inhalacije s aromatičnim uljima paprene metvice, eukaliptusa i tuja, synecode, ali obični mucaltin najbolje pomogli; za grlo: grgljanje (rotokan, furatsilin), thantum verde grlo sprejevi, aqualore i BIOPAROX (- vrlo dobro), ako je grlo škakljanje i "sušenje", onda och je dobro pomogao biljno ulje u ustima i sisati. za nos: mnogo sprejeva i kapi, ali prava pomoć od crvenila s dupinom i, opet, bioparox, također je moguće u nosu, postoji posebna vezanost. na temperaturu: paracetomol i panadol. Panadol, iako se temelji na parats-la, ali iz nekog razloga djelotvornije sruši. Usput, terapeut na LCD-u je rekao da b.

Rotokan recenzije kose

Općenito, želim podijeliti tužno iskustvo.
Uspio sam se razboljeti - ORZ nakon sinulika.
Dakle, propisano za grgljanje naizgled bezopasan na prvi pogled droga na bilju. Rotokan se zove.
Kad sam prvi put isprala grlo dok sam bila na poslu, u ženskom toaletu (oprostite zbog detalja), tamo me je susrela žena iz susjednog ureda. Pogled na ime lijeka upozorio me da je vrlo alergičan. Na to nisam obraćao posebnu pozornost - ne patim od bilo kakvih alergija. Rekla je da je na toj drogi njezina odrasla djeca imala alergijsku reakciju.
Dakle, mirno isprati grlo. Vratio sam se na radno mjesto. Oko dva sata kasnije moj glas je nestao. na nulu To jest, mogao je govoriti samo šapatom. Malo kasnije pojavio se strašan kašalj. tako da čak i unutrašnjost izgleda kao da iskaču iznutra. Za suze ravno. Općenito, bila je prestravljena. kašalj počeo davati u leđa. Danas sam otišla s djetetom do pedijatra, ona i ja smo došle poslije i predložile da moj kašalj i moje stanje izrazito podsjećaju na alergije. da grlo nije čak ni crveno. Ovo je mjesto gdje se solitaire okupio.

Zaključak: još uvijek gotovo da nema glasova. Povremeno se pojavljuje na mjestima: (Kašalj se nastavlja.

Tako djevojke, budite oprezni. Sjećam se da je ovaj lijek propisan za trudnice. U posljednjoj trudnoći, propisano mi je ovo ispiranje u RD № 5. U bilješci nisam pronašao ništa o alergijama.
Horor. a da nisam ni jednom, već cijelog dana isprala me ovim grlom.

Rotokan za akne: uporaba i kontraindikacije

Postoji odličan lijek za rane, tonzilitis i upalu grla - Rotokan, akne, uzgred, također savršeno pomažu. Ponekad se želite riješiti lezija koje se pojavljuju na najneprikladnijim mjestima. No, koža se postupno navikava na sredstva, pa je potrebno periodično mijenjati lijekove.
Ako pogledate sastav, možete razumjeti zašto to dobro radi. Kamilica se smiruje, ali je toliko potrebna za upalu. Neven se bori izravno s samom upalom, zajedno s aknama u prahu. A stolisnik "žuri" da im pomogne. I u svemu tome ostaje "konačni učinak" za alkohol na kojem su nacrtane biljke.

Kako se primjenjuje rotokan

Prethodno operite kožu kako biste iz nje uklonili gornji zaštitni sloj masti. Zatim navlažite pamučni jastučić u tinkturi i samo ga pričvrstite na upaljeno područje. Dugo čekanje nije vrijedno toga. Uostalom, alkohol ne samo da suši kožu, već može uzrokovati opekline i iritacije. Sve je dobro u mjeri. Bolje je izbrisati mjesto, osušiti tinkturu i ponovno osušiti. Takvi losioni spasit će kožu od upaljenih i trulih lojnih žlijezda, uništiti bakterije koje žive i razmnožavaju se u kanalima ovih žlijezda.

Naravno, u jednom danu nećete ukloniti sve akne. Ali u nekoliko dana ćete smanjiti njihovu količinu ako koristite benzoyl peroksid iz acne. Možete čak reći da ćete postupno smanjiti izlučivanje lojnih žlijezda. Takvo brisanje je dobro za masnu kožu. Uostalom, zbog alkohola, postaje suvlja, ne tako sjajna. I bilje koje je uključeno u njegov sastav blagotvorno djeluje na zdravlje kože.

Kao i svaki drugi lijek, ova tinktura ima kontraindikacije. Unatoč činjenici da koristite Rotokan za akne, još uvijek je potrebno pojasniti da trudnice i dojenje trebaju biti opreznije. Alkohol u njemu prodire kroz krv kroz kožu. Stoga kontakt s ovom tinkturom smanjite na minimum. Bolesnici s alkoholizmom i bolestima jetre također bi se trebali suzdržati.

Da, i alergije su izuzetno pažljive. Pregledajte sastav. Pobrinite se da nemate alergije na bilo koju biljku.
Nemojte koristiti lijek koji je istekao. Zato budite oprezni. Ovo je vaše zdravlje. I tvoju kožu. Nemojte se "igrati" s njima.

Rotokan - pomoć kod problema sa desni

Moskovska farmaceutska tvornica proizvodi biljni lijek Rotokan, koji je našao široku primjenu u području stomatologije. Lijek je vodeno-alkoholni ekstrakt ljekovitog kamilice, cvjetova stolisnika i nevena. Zbog svog biljnog podrijetla ima nisku toksičnost.

Rotokan - pomoć kod problema sa desni

Veronica »04 Lis 2014, 16:59

Naziv lijeka: Rotokan

Proizvođač: Vilar (Rusija)

Aktivni sastojak: Smjesa tekućih ekstrakata kamilice, nevena i stolisnika

ATC: lijekovi koji utječu na probavni sustav i metabolizam (A01AD11)

Uvijek sam mislio da se klasični Rotokan koristi samo za ispiranje grla ili usne šupljine. No, ispada da je ova čudotvorna tekućina prva pilula za parodontne bolesti. I za vlaženje turunda, koje se zatim stavljaju u obliku aplikacija na desni. Tijek liječenja je najmanje tjedan dana.

Re: Rotokan - pomoć kod problema sa desni

Lyuba ”5. lis. 2014, 15:07

Re: Rotokan - pomoć kod problema sa desni

Larisa ”09 Lis 2014, 23:40

Re: Rotokan - pomoć kod problema sa desni

Vitalia ”29. lis 2014., 10:56

Re: Rotokan - pomoć kod problema sa desni

Marianna K. ”30.10.2014. 09:57

Re: Rotokan - pomoć kod problema sa desni

Olga ”Oct 30, 2014 10:57

Re: Rotokan - pomoć kod problema sa desni

Ulyana ”Stu 28, 2014, 9:11

Re: Rotokan - pomoć kod problema sa desni

Lola »9. lip 2015., 12:22

Re: Rotokan - pomoć kod problema sa desni

Ira »09 Lip 2015, 20:08

Re: Rotokan - pomoć kod problema sa desni

Larisa ”10. lip 2015., 11:39

Ljekovita svojstva rotokanina omogućuju uporabu tinkture s:

1) Upalne bolesti lokalizirane u usnoj šupljini, kao što su parodontitis, stomatitis, gingivostomatitis, atrofični ulcerozni gingivitis.

2) Gastrointestinalne bolesti. To je kolitis, kronični enteritis ili gastroduodenitis.

3) Upale grla.

4) Patologije u dišnim putevima.

Većina pregleda otopine Rotokana je pozitivna. Alat djeluje protuupalno, hemostatski, analgetski, dezinfekcijski i dezinfekcijski.

Kontraindikacije za uporabu

Biljna duhovna tinktura ima ozbiljne kontraindikacije. naglašava:

  • razne ozljede glave;
  • neispravnost jetre ili bubrega;
  • netolerancija na pojedine komponente Rotocana.

Tinktura se distribuira putem maloprodajnog lanca ljekarni u odjelu bez recepta.